Comanda mancare online

» Anatolia Cafe & Restaurant Bucuresti Sector 1


Anatolia Cafe & Restaurant Bucuresti Sector 1

Anatolia Cafe & Restaurant

RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE   |   PUB, BAR

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 45 Lei
Taxă de livrare: 4 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: B.dul Pache Protopopescu, Nr. 97, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Anatolia Cafe and Restaurant Bucuresti Sector 1

Nici categoria deserturilor nu poate trece neobservata aici regasindu-se: kunefe cu fistic, orez cu lapte, baclava cu nuca iar lista poate continua.Printre mancarurile de seama ale restaurantului Anatolia se regasesc: kebab, salate delicioase, falafel, sambuse cu carne, placinte cu carne sau branza si multe altele. Cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu Iti poti selecta si comanda mancare online cu doar cateva click-uri iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine cu mancarurile preferate de la restaurantul Anatolia din Bucuresti. Atunci cand va doriti sa comandati un kebab autentic sau o shaorma in Bucuresti puteti rasfoii meniul celor de la Anatolia si cu siguranta veti gasi mancaruri care va vor purta intr-o caltorie a gustului de neuitat pe care veti dori sa o reparcurgeti.

Pentru a va castiga si pastra fidelitatea ca si client, personalul acestui restaurant va va trata intotdeauna cu profesionalism iar astfel dumneavoastra sa apelati fara nici o ezitare la restaurantul Anatolia atunci cand va apelati sa faceti o comanda de mancare la domiciliu.Specificul de baza al restaurantului Anatolia este cel al bucatariei turcesti dar datorita priceperii si pasiunii maestrilor bucatari de la acest restaurant in bucataria celor de la restaurantul Anatolia apar si influende ale bucatariei traditionale romanesti luand nastere astfel o varietate de mancaruri care prin savuarea si calitatea deosebita vor putea îndeplini orice fantesie culinar. Simplu, rapid si eficient.

In meniul restaurantului Anatolia veti regasi atat mancaruri specifice bucatariei turcesti cat si retete de mancare ale inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti. A comanda mancarea preferata in Bucuresti este usor si distractiv. Indiferent de locatia in care te afli, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domicilu.

Pentru a va convinge de mancarurile exceptionale pe care cei de la restaurantul Anatolia din Bucuresti le gatesc cu pasiune si indeletnicire nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 10:00 - 22:00
Duminică 10:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.438598
Lng: 26.118758999999954
Restaurantul Anatolia Cafe and Restaurant din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Anatolia Cafe and Restaurant. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.