Comanda mancare online

» Bio Fresh Bucuresti Sector 1


Bio Fresh Bucuresti Sector 1

Bio Fresh

RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 25 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: str Leon Voda nr.19 sector 4 Bucuresti, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Bio Fresh Bucuresti Sector 1

Indiferent de locatia in care te afli, foodmenu este perecheul tau atunci cand te gandesti la o livrare de mancare la domicliu. Pasiunea si priceperea maestrilor bucatari de la acest restaurant se reflecta in calitatea mancarurilor care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti. Printre retetele de mancare care se regasesc in meniul celor de la Bio Fresh se numara: supe creme de ciuperci, paste cu avocado sau sarmalute cu legume. Cei care adopta un stil culinar raw vegan pot apela cu incredere la restaurantul Bio Fresh iar cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu cu doar cateva click-uri poti chema mancare la tine cu mancarea preferata de la Bio Fresh.

Mancarurile care se lasa descoperite in meniul acestui restaurant sunt de o calitate si savuare deosebita cu ajutorul acestora dorindu-se sa se castige si pastreze fidelitatea dumneavoastra ca si client. Restaurantul Bio Fresh este unul care promoveaza un stil de viata ponderat si sanatos avand la baza stilul culinar vegetarian. Meniul restaurantului Bio Fresh din Bucuresti ofera solutii complete pentru vegetarieni.

Simplu, rapid si eficient.In bucataria restaurantului Bio Fresh se vor folosi intotdeauna ingrediente proaspete alese cu atentie tocmai pentru a va oferi o experienta culinara de care sa fiti incantati si sa doriti sa o reincercati. Personalul acestui restaurant va avea intotdeauna atentia indreptata catre nevoile si cerintele clientilor astfel restaurantul Bio Fresh fiind un pereche la care cei care prefera mancarea vegetariana pot apela cu incredere.

Nici categoria deserturilor nu poate trece neobservata aici regasindu-se produse precum: torturi cu cafea si mure, sau mango prajituri cu nuca, clatite si multe alte bunatati.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4917649
Lng: 26.04876839999997
Restaurantul Bio Fresh din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Bio Fresh. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.