Comanda mancare online

» BunBun Bucuresti Sector 1


BunBun Bucuresti Sector 1

BunBun

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 40 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Str. Banat, nr. 22, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre BunBun Bucuresti Sector 1

Celor care apreciaza mancarea gatita in stilul bucatariei traditionale romanesti le recomandam cu caldura restaurantul BunBun. Printre mancarurile de seama pe care le veti descoperi rasfoind meniul celor de la restaurantul BunBun se regasesc: pui la cuptor cu rozmarin, piept de pui cu sos de branza, sote de vita marinta si multe alte bunatati.Simplu, rapid si eficient.Cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodpana, dupa numai cateva click-uri mancare va fi in drum spre tine cu mancare ta preferata de la restaurantul BunBun din Bucuresti.

Pasiunea si priceperea cu care se gateste in bucataria restaurantului Bun Bun din Bucuresti duc mancarea oferita de cei de la acest restaurant, pana la rangul de capodopera culinara. BunBun este numele unui restaurant din Bucuresti care are la baza stil bucatariei traditionale romanesti iar maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar, fapt care se reflecta in calitatea mancarurilor exceptionale pe care le puteti comanda online cu ajutorul foodmenu. Pentru a va convinge de mancarea gatita in inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti care se lasa descoperita in meniul celor de la restaurantul BunBun puteti face o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil fooamancare.

Personalul acestui restaurant va fi atent intodeauna la necesitatile dumneavoastra culinare, tocmai pentru a considera restaurantul BunBun un pereche la care puteti apela cu incredere atunci cand vreti sa comandati mancare gatita in Bucuresti.Indiferent de locatia in care te afli: acasa, la birou sau poate in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 10:00 - 22:00
Duminică 10:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.44697
Lng: 26.069905000000063
Restaurantul BunBun din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în BunBun. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.