Comanda mancare online

» Casa Elfi Bucuresti Sector 1


Casa Elfi Bucuresti Sector 1

Casa Elfi

MÂNCARE ITALIANĂ   |   RESTAURANT   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 25 min
Adresă: Soseaua Pipera-Tunari, nr 64, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Casa Elfi Bucuresti Sector 1

Daca doresti sa savurezi o deliciooasa pizza in Bucuresti sau mancaruri specifice bucatariei italiene, poti verifica cu doar cateva click-uri meniul restaurantului Casa Elfi si comanda mancarurile preferate. Printre mancarurile de seama ale restaurantului Casa Elfi din Bucuresti se regasesc produse precum: pizza, spaghetii al pomodoro, penne alla carbonara, file de peste cu gorgonzola,frigaruie de berbecut iar lista poate continua. Simplu, rapid si eficient.Restauranturantul Casa Elfi din Bucuresti este unul in bucataria caruia se intersecteaza armonios stilurile culinare ale bucatariei italiene si a celei mediteraniene luand astfel nastere o varieteate de mancaruri exceptionale de a caror savuare si calitate va puteti convinge printr-o simpla comanda de mancare la domiciliu in Bucuresti folosind portalul foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu.

Cu foodmenu este acum usor si eficient sa coamanzi mancare la domiciliu in Bucuresti. La categoria deserturilor veti descoperi produse care cu siguranta va vor aduce zambetul pe buze, iar printre acestea se regasesc: tiramisu, Panna Cotta si multe alte bunatati.Fie ca esti in vizita la prieteni, acasa sau la birou, atunci cand vrei sa apelezi la o livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti foodmenu este perecheul care te ajuta sa faci cea mai buna selectare, pentru a te bucura de o delicioasa mancare.

Varietatea mancarurilor care se lasa descoperite in meniul celor de la Casa Elfi si savuarea acestora deosebita vor putea in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi culinare datorita pasiunii si priceperii cu care se gateste in bucataria acestui resturant din Bucuresti. Prin profesonalismul cu care veti fi tratati la acest restaurant din Bucuresti, se doreste oferirea unei experiente culinare de neuitat datoria careia dumneavoastra sa deveniti un client fidel al restaurantului Casa Elfi din Bucuresti.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Casa Elfi din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Casa Elfi. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.