Comanda mancare online

» Chico Chillout Bucuresti Sector 1


Chico Chillout Bucuresti Sector 1

Chico Chillout

MÂNCARE ASIATICĂ   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 70 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Nicolae Tonitza nr.10, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Chico Chillout Bucuresti Sector 1

Simplu, rapdid si eficient.Acum, pentru a-ti gasi mancarurile preferate si a comanda mancare in Bucuresti nu ai nevoie decat de cateva click-uri. Printre mancarurile deosebite ale celor de la Chico Chillout se regasesc, sushi, aripioare de pui, paste si multe altele.Prin profesionalismul si atentia indreptata catre cerintele si necesitatile dumneavoastra culinare, de care personalul acestui restaurant da dovada se doreste castigarea si pastrarea fidelitatii dumneavoastra ca si client.

Indiferent de locatia in care te afli, pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti poti apela fara nici o ezitare la portalul foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu. Pentru a va convinge de calitatea si savuarea mancarurilor pe care le veti descoperi in meniul acestui restaurant din Bucuresti nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare la domiciliu in Bucuresti cu ajutorul foodmenu. Fie ca vrei sa savurezi un delicios sushi in Bucuresti sau o mancare gatita dupa retetele bucatariei italiene poti apela la mancarurile exceptionale pe care cei de la restaurantul Chico Chillout din Bucuresti le au de oferit clientilor sai.

Cea mai buna recomandare a priceperii si pasiunii care se gateste in bucataria celor de la Chico Chillout din Bucuresti o pot face chiar mancarurile exceptionale pe care dumneavoastra le puteti comanda online la domiciliu in Bucuresti cu doar cateva click-uri folosind portalul foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu. Foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu, facandu-le simple si eficiente. Restaurantul Chico Chillout este unul in bucataria caruia resusesc sa se imbine armonios stiluri culinare italiene si japoneze luand nastere astfel o gama variata si diversificata de preparata care dotorita priceperii si excelentei cu care maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti gatesc, vor putea îndeplini in orice moment fara probleme orice fantesie culinar.

Orar

Luni 10:00 - 21:00
Marți 10:00 - 21:00
Miercuri 10:00 - 21:00
Joi 10:00 - 21:00
Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 21:00
Duminică 10:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.430212
Lng: 26.097327800000016
Restaurantul Chico Chillout din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Chico Chillout. Acest MÂNCARE ASIATICĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.