Comanda mancare online

» Cucina di Eleni Bucuresti Sector 1


Cucina di Eleni Bucuresti Sector 1

Cucina di Eleni

MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Stefan Mihaileanu nr. 35, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cucina di Eleni Bucuresti Sector 1

Acasa, la serviciu, sau in vizita la prieteni foodmenu este parteneul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Cucina di Eleni cu doar cateva click-uri iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine, urandu-ti pofta buna. Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant din Bucuresti se regasesc: pizza, paste, piept de pui cu branzta gorgonzola, risotto, iar lista poate continua.Rasfoind meniul celor de la restaurantul Cucina di Eleni din Bucuresti veti descoperi o gama vasta si variata de mancaruri care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat si pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti.

Daca sunteti in Bucuresti si vreti sa savurati o mancare gatita dupe retetele inconfundabilului stil al bucatariei traditionale italiene, puteti selecta si comanda mancare de la restaurantul Cucina di Eleni cu doar cateva click-uri cu ajutorul foodmenu. Simplu, rapid si eficient.Personalul acestui restaurant din capitala va fi intotdeauna atent la cerintele dumneavoastra culinare iar profesionalismul de care va da dovada este menit sa va castige si pastreze fidelitatea ca si client, iar astfel sa considerati restaurantul Cucina di Eleni din Bucuresti un pereche la care sa puteti apela fara nici o ezitare pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti.

Iubitorilor de mancare gatita dupa retetele bucatariei italiene le este acum mai usor ca niciodata sa comande mancarea preferata. Restaurantul Cucina di Eleni din Bucuresti este unul care are la baza specificul bucatariei italiene iar maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti cunosc foarte bine traditiile si secretele retetelor de mancare specifice acestui stil culinar, fapt care se reflecta in savuarea si calitatea deosebita a mancarurilor de care dumneavoastra va puteti bucara printr-o simpla comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 10:00 - 22:00
Duminică 10:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Cucina di Eleni din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cucina di Eleni. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.