Comanda mancare online

» Fresh Kitchen Bucuresti Sector 1


Fresh Kitchen Bucuresti Sector 1

Fresh Kitchen

RESTAURANT   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 20 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Calea Victoriei 216, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (11:30-22:00)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Fresh Kitchen Bucuresti Sector 1

A comanda mancare este acum mai usor si distractiv ca niciodata cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Rasfoind meniul celor de la Fresh Kitchen veti regasi ca si mancaruri reprezentative a bucatariei romanesti supe/ciorbe, mancaruri din carne de pui, porc si vita iar bucataria italiana iese in evidenta cu mancaruri precum pizza.Personalul acestui restaurant va da dovada intotdeauna de profesionalism si va avea atentia indreptata catre cerintele clientilor, astfel reusind sa va ofera o experienta culinara de care cu siguranta veti fi placut impresionat si veti dori sa o reincercati. Simplu, rapid si eficient foodmenu este perecheul tau pentru livrarile la domiciliu.

Fie ca esti in vizita la prieteni, acasa, sau la serviciu si nu ai timp sa gatesti foodmenu iti sare in ajutor cu o masa copioasa. Ca si marturie a mancarurilor exceptionale pe care cei de la Fresh Kitchen le pun la dispozitia dumneavoastra poate fi chiar o comanda online cu ajutorul foodmenu.Maestrii bucatari de la restaurantul Fresh Kitchen vor pregati pentru dumneavoastra cu o indeletnicire si pasiune iesita din comun mancaruri care pot fi considerate cu usurinta adevarate capodopere culinare.

Varietatea tipurilor de mancare pe care le puteti comanda online de la restaurantul Fresh Kitchen este pregatita in orice moment sa faca fata oricarui fantesie culinar. Indiferent de locatia in care te afli, dupa numai cateva click-uri mancare este in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul Fresh Kitchen. In bucataria acestui restaurant se folosesc intotdeauna ingrediente proaspete si de calitate selectionate cu atentie, pentru a va oferi o mancare de care cu siguranta veti fi placut impresionati si veti dori sa o reincercati.

Restaurantul Fresh Kitchen reuseste sa imbine armonios stilurile culinare ale bucatariilor romanesti si italiene lasandu-se pe alocuri marcajt de stiluri culinare internationale.

Orar

Luni 11:30 - 22:00
Marți 11:30 - 22:00
Miercuri 11:30 - 22:00
Joi 11:30 - 22:00
Vineri 11:30 - 22:00
Sâmbătă 11:30 - 22:00
Duminică 11:30 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Fresh Kitchen din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Fresh Kitchen. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.