Comanda mancare online

» Gargantua Bucuresti Sector 1


Gargantua Bucuresti Sector 1

Gargantua

RESTAURANT   |   MÂNCARE ITALIANĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 50 min
Adresă: Strada Jean-Louis Calderon, nr. 69, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-23:59)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Gargantua Bucuresti Sector 1

Simplu, rapid si eficient foodmenu este perecheul tau in livrarile la domiciliu.Fie ca vreti sa luati masa in familie sau sunteti prinsi de flama vietii cotidiene si nu aveti timp sa gatiti mancare va ofera posibilitatea de a comanda online de la Gargantua Pickup mancarea preferata cu doar cateva click-uri iar aceasta va sosi la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Nici deserturile nu sunt de neglijat acestea putand trece usor ca si capodopere culinare printre acestea regasindu-se: Cheesecake cu zmeura, clatite cu ciocolata, tort de ciocolata belgiana, placinta de casa cu mere etc. Este bine stiut faptul ca pizza si pastele sunt punctul forte al stilului culinar Italian iar acest lucru se regaseste in meniul celor de Gargantua Pickup printr-o varietate de sortimente de paste si pizza pregatite pentru dumneavoastra cu pasiune de catre cei de la Gargantua Pickup.

Rasfoind meniul celor de la Gargantua Pickup veti putea regasi o gama vasta de mancaruri printre care: supe & creme, ciorbe, garniture & salate si feluri principale de mancare ( burgheri de vita, snitel de porc, frigarui de creveti. Plata se face cash la livrare. Acum cu ajutorul foodmenu si cu ajutorul aplicatiei pentru mobil puteti comanda mancare indifent de locatia in care va aflati.

Restaurantul Gargantua Pickup este unul care imbina armonios stiluri culinare ale bucatariei franceze si cele italiene. Astfel cei de la Gargantua Pickup pot face fata cu brio si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara.Ca si marturie a priceperii si pasiunii cu care maestrii bucatari de la Gargantua Pickup pregatesc pentru dumneavoastra mancaruri cu o savoare aparte este tocmai o comanda online cu ajutorul foodmenu.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat: 44.4421499
Lng: 26.10467619999997
Restaurantul Gargantua din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Gargantua. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.