Comanda mancare online

» Greek Taverna Bucuresti Sector 1


Greek Taverna Bucuresti Sector 1

Greek Taverna

RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 42D, Baneasa Shopping City, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Greek Taverna Bucuresti Sector 1

Printre paginile meniului Greek Taverna puteti gasi mancaruri traditionale grecesti pe care maestrii bucatari de la acest restaurant le pregatesc cu pasiune respectand traditiile grecesti, astfel oferindu-va o calatorie culinara si o initiere in tainle bucatariei grecesti. Cel mai vechi si cunoscut element al bucatariei grecesti este uleiul de masline, care este folosit in majoritatea mancarurilor caracteristice bucatariei grecesti. Fie ca sunteti la birou sau acasa si v-ati saturat sa stati la cozi sau la telfefon pentru a comanda mancare, mancare va sare in ajutor facandu-va viata mai usoara iar dupa ce v-ati ales mancarea preferata acesta va sosi la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Grecia are o traditie culinara veche de mii de ani iar in ultimele secole a evoluat fiind marcajta si marcajnd multe stiluri culinare.

Plata se face la livrare.Este bine stiut faptul ca stilul culinar grecesc este unul care pune mare pret pe calitatea produselor folosite pentru preparearea mancarii.Greek Taverna este un restaurant cu specific grecesc.

Bucataria greceasca face parte din grupul bucatariilor mediteraniene si imparte multe caracteristici cu stilurile culinare ale Orientului mijlociu. In bucataria greceasca excesul de rafinament este considerat a fi impotriva spiritului grecesc dar in ultimul timp cercurile culinare grecesti au tendinta de a aborda mancaruri mai rafinate.Rasfoind meniul celor de Greek Taverna veti putea comanda online fie aperitive, supe si salate, specialitati grecesti sau deserturi.

Cu ajutorul foodmenu.ro puteti comanda de la Greek Taverna mancarea dumneavoastra preferata cu doar cateva click-uri.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Greek Taverna din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Greek Taverna. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.