Comanda mancare online

» Haru Bucuresti Sector 1


Haru Bucuresti Sector 1

Haru

RESTAURANT   |   MÂNCARE ASIATICĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 42D, Baneasa Shopping City, etaj 1, sector 1 București 013696, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-23:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Haru Bucuresti Sector 1

Meniul de La Haru este unul complex pregatit sa faca fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara. Bucatarii restaurantului La Haru va vor purta prin modul de preparare a bucatelor intr-o calatorie culinara pe care cu siguranta veti dori sa o reincercati. Un meniu reprezentativ japonez cuprinde peste, legume de sezon si orez. Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni mancare va fi in drum spre tine cu comanda online pe care ai facut-o de la restaurantul La Haru cu doar cateva click-uri.

Acum cu ajutorul foodmenu este mai usor si distractiv ca niciodata sa comanzi mancare online. Simplu, rapid si efiecient. A comanda mancare japoneza a devenit mai usor ca niciodata cu ajutorul portalului foodmenu.

Mancarea gatita in stilul bucatariei japoneze este considerata in intreaga lume ca fiind sanatoasa datorita ingredientelor folosite. Secretele maestrilor bucatari japonezi au calatorit si peste hotarele acestei tari astfel acest tip de mancare fiind disponibil in intreaga lume. Rasfoind paginile meniului restaurantului La Haru veti regasi produse care pot trece usor ca si capodopere culinare acestea respectand intocmai traditiile si secretele inconfudabilului stil al bucatariei japoneze.

Plata se face cash la livrare.Foodmenu este perecheul tau in livrarile la domiciliu. Cea mai buna recomandare a celor de la restaurantul La Haru poate fi chiar o comanda online cu ajutorul foodmenu.

Restaurantul La Haru este unul cu specific japonez.

Orar

Luni 11:00 - 23:00
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă 12:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Haru din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Haru. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.