Comanda mancare online

» Haveli Bucuresti Sector 1


Haveli Bucuresti Sector 1

Haveli

RESTAURANT

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Episcopul Radu, nr 3, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:30-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Haveli Bucuresti Sector 1

Daca va apelati sa faceti o comanda de mancare indiana la domiciliu in Bucuresti, puteti verifica meniul restaurantului Haveli si comanda mancarurile preferate cu doar cateva click-uri cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Printre mancarurile de seama specifice inconfundabilului stil al bucatariei indiene, si pe care dumneavoastra le puteti savura dupa numai cateva click-uri se regasesc: Chicken Tikka, Vegetable Samosa, Chicken Tikka Masala, Mango Spicy Chicken si multe altele. Categoria deserturilor pe care cei de la restaurantul Indian Haveli din Bucuresti le pun la dispozitia clinetilor, cu siguranta va va aduce un zambet pe buze cu ajutorul unor produse precum: Mango Kulfi, Gajar Ka Halwa sau Gullab Jammun.Cei de la restaurantul Haveli vor pune la dispozitia clientilor sai si mancare vegetariana iar astfel meniul acestui restaurant din Bucuresti va va oferi mancaruri care in orice moment vor putea îndeplini si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara.

Fie ca esti in vizita sau un locuitor al orasului Bucuresti si vrei sa savurezi o mancare indiana la domiciliu gatita cu pasiune si pricepere de catre maestrii bucatari care cunosc foarte bine secretele acestui stil culinar, poti verifica meniul restaurantului Haveli si comanda mancare cu doar cateva click-uri folosind portalul foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu. Restaurantul Haveli din Bucuresti este unu cu specificul bucatariei indiene, iar bucatarii de la acest restaurant indian din Bucuresti cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar iar astfel iau nastere niste mancaruri exceptionale care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat de care veti fi placut impresionati si va veti dori sa o reparcurgeti. Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti, foodmenu este perecheul la care poti apela fara nici o ezitare.

Orar

Luni 11:30 - 22:00
Marți 11:30 - 22:00
Miercuri 11:30 - 22:00
Joi 11:30 - 22:00
Vineri 11:30 - 22:00
Sâmbătă 11:30 - 22:00
Duminică 11:30 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4461867
Lng: 26.119377499999928
Restaurantul Haveli din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Haveli. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.