Comanda mancare online

» Kilikia Bucuresti Sector 1


Kilikia Bucuresti Sector 1

Kilikia

RESTAURANT

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Colentina nr.306, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (11:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Kilikia Bucuresti Sector 1

Simplu, rapid si eficient.Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant din Bucuresti se regasesc: supe, ciorbe, frigarui din piept de pui, kebap de vita, aripioare de pui si multe alte bunatati.La restaurantul Kilikia veti fi tratat intodeauna cu profesionalism iar atentia personalului acestui restaurant din Bucuresti la cerintele dumneavoastra culinare sunt menite sa va ofere o experienta culinare prin care se doreste ca pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti sa apelati fara nici o ezitatare la restaurantul Kilikia.Maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar iar pasiunea si priceperea cu care acestia gatesc se reflecta in calitatea mancarurilor pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu si care pot trece cu usurinta drept adevarate capodopere culinare.

Mancare este in drum spre tine cu mancare preferata de la restaurantul Kilikia, dupa numai cateva click-uri. Datorita portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu a comanda mancarea preferata in Bucuresti nu a fost niciodata mai usor si distractiv. Ingredientele folosite in mancaruria mancarii de la Kilikia vor fi intotdeauna proaspete alese cu atentie rezultatul fiind o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti.

Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Restaurantul Kilikia este unul cu specific turcesc. Pentru a va convinge de gustul si calitatea mancarurilor de la restaurantul Kilikia nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul foodmenu.

Orar

Luni 11:00 - 21:00
Marți 11:00 - 21:00
Miercuri 11:00 - 21:00
Joi 11:00 - 21:00
Vineri 11:00 - 21:00
Sâmbătă 11:00 - 21:00
Duminică 11:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Kilikia din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Kilikia. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.