Comanda mancare online

» La Collina Bucuresti Sector 1


La Collina Bucuresti Sector 1

La Collina

CHINEZESC   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Pictor Stefan Dumitrescu nr. 2D, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre La Collina Bucuresti Sector 1

A comanda mancare online in Bucuresti nu a fost niciodata mai usor si distractiv. Cu ajutorul foodpadna, cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Colina, iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine urandu-ti pofta buna. Meniul restaurantului Colina din Bucuresti cuprinde mancaruri cu o savuare deosebita si reuseste sa reuneasca cele mai importante stiluri culinare iar astfel dumneavoastra veti avea o experienta culinara de neuitat prin care se doreste sa considerati acest restaurant din Bucuresti un pereche pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti. Simplu, rapid si eficient.

Cea mai buna recomandare priceperii si pasiunii cu care maestrii bucatari de la restaurantul Colina din Bucuresti o poat face chiar mancarurile exceptionale pe care dumneavoastra le puteti savura printr-o simpla comanda de mancare online cu ajutorul foodmenu.Indiferent de locatia in care te afli, pentru orice livrare de mancare la domiciliu, poti apela la foodmenu fara nici o ezitare. Restaurantul La Collina din Bucuresti este unul in bucataria caruia se gateste dupa influnetele intersectarii bucatariei traditionale romanesti si a celei italiene si care datorita priceperii maestrilor bucatari de la acest restaurant din Bucuresti lasa sa apara armonios si marcaje ale bucatariei chinezesti, iar astfel varietatea mancarurilor care iau nastere vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca orice fantesie culinar.

Bucataria chinezeasca isi face simtita prezenta in meniul restaurantului Colina din Bucuresti prin mancaruri precum: pui cu muguri de bambus, file de porc cu ghimbir, furnici in capoca si multe altele.Printre mancarurile care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la restaurantul Collina din Bucuresti se regasesc: pizza, paste, antricot cu gorgonzola iar lista poate continua. Pentru a va convinge de calitatea si savuarea exceptionala a mancarurilor de la acest restaurant din Bucuresti nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Orar

Luni 10:00 - 21:00
Marți 10:00 - 21:00
Miercuri 10:00 - 21:00
Joi 10:00 - 21:00
Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 21:00
Duminică 10:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.3996783
Lng: 26.097938699999986
Restaurantul La Collina din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în La Collina. Acest CHINEZESC din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.