Comanda mancare online

» La Gratar Bucuresti Sector 1


La Gratar Bucuresti Sector 1

La Gratar

FAST FOOD   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 35 min
Adresă: , București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-20:30)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre La Gratar Bucuresti Sector 1

Restaurantul La Gratar este unul care are la baza specificul bucatariei traditionale romanesti, iar maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar. Indiferent de locatia in care te afli, dupa numai cateva click-uri mancare va fi in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul La Gratar. Profesionalismul de care va da dovada personalul restaurantului La Gratar si atentia acestora indreptata intotdeauna catre necesitatile clientilor fac din acest restaurant un pereche la care puteti apela cu incredere atunci cand vreti sa apelati la livrarile de mancare la domiciliu.Pentru a va convinge de mancarea de o calitate si savuare impresionante va recomandam sa incercati o comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Printre paginile meniului celor de la restaurantul La Gratar se regasesc o varietate de mancaruri exceptionale pregatite in orice moment sa satisfaca toate capriciile culinare. Simplu, rapid si eficient.In bucataria acestui restaurant se vor folosi intotdeauna ingrediente proaspete pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o experienta culinara de care sa fiti placut impresionati si sa doriti sa o reincercati.

A comanda mancare online este acum mai usor si distractiv ca niciodata cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Printre produsele se seama pe care cei de la restaurantul La Gratar le pun la dispozitia clientilor sai se regasesc: sarmalute, tochituri, ostropel, omlete taranesti si multe altele.Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu.

Dupa cum ii spune si numele, cei de la restaurantul La Gratar se pricep de minune sa prepare produse la gratar.

Orar

Luni 10:00 - 20:30
Marți 10:00 - 20:30
Miercuri 10:00 - 20:30
Joi 10:00 - 20:30
Vineri 10:00 - 20:30
Sâmbătă 10:00 - 19:00
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat: 44.4917649
Lng: 26.04876839999997
Restaurantul La Gratar din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în La Gratar. Acest FAST FOOD din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.