Comanda mancare online

» La Jar Baneasa Bucuresti Sector 1


La Jar Baneasa Bucuresti Sector 1

La Jar Baneasa

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (12:00-18:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre La Jar Baneasa Bucuresti Sector 1

Meniul acestui restaurant este pregatit sa faca fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara oferind o variata lista de produse caracteristice stilului culinar italienesc cat si a celui romanesc. Plata se face la livrare.Printre produsele pe care le puteti gasi rasfoind online meniul acestui restaurant se numara paste si pizza si sunt produsele care fac cinste bucatariei italiene dar si fripturi si mici proaspete facute la gratarul cu jar special pentru dumneavoastra.Indiferent de locatia in care sunteti acum puteti comanda mancare online de La Jar Baneasa cu doar cateva click-uri iar cu ajutorul foodmenu si a aplicatiei pentru mobil mancare se va asigura ca mancarea ta preferata sa ajunga in cel mai scurt timp la tine.

Restaurantul La jar Baneasa este unul cu specific italian dar care se imbina intr-un mod armonios cu stilul bucatariei romanesti. Mancarurile la gratar devin niste adevarate opere culinare datorita pasiunii si priceperii celor care se ocupa de bucataria restaurantului La jar Baneasa. Numele La jar a fost creat ca si recomandare a mancarurilor care se fac pe gratar la acest restaurant si sunt niste reprezentante de seama a bucatariei romanesti.

Cea mai buna carte de vizita a restaurantului La jar Baneasa sunt tocmai mancarurile de seama facute cu pasiune si o maiestrie desavarsita de maestrii bucatari de la acest restaurant. Fie ca va doriti o seara linistita in familie , sunteti in vizita la prieteni sau organizati o masa festiva La jar Baneasa este perecheul vostru oferindu-va o alternativa a gatitului acasa printr-o comanda online.

Orar

Luni 12:00 - 18:00
Marți 12:00 - 18:00
Miercuri 12:00 - 18:00
Joi 12:00 - 18:00
Vineri 12:00 - 18:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat: 44.4973213
Lng: 26.074216500000034
Restaurantul La Jar Baneasa din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în La Jar Baneasa. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.