Comanda mancare online

» Lingura si Strachina Bucuresti Sector 1


Lingura si Strachina Bucuresti Sector 1

Lingura si Strachina

MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Mihai Bravu 200, bloc 103, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-20:30)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Lingura si Strachina Bucuresti Sector 1

Meniul restaurantului Lingura si Strachina din Bucuresti cuprinde o varietate de mancaruri care prin gustul si savuarea lor deosebita vor putea face fata oricarui fantesie culinar. Simplu, rapid si eficient.In bucataria restaurantului Lingura si Strachina din Bucuresti se gateste dupa retetele inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti iar priceperea si pasiunea cu care maestri bucatari de la acest restaurant gatesc se traduce prin niste mancaruri de o calitate si savuare deosebite menite sa va ofere o experienta culinara de neuitat iar astfel sa considerati Lingura si Strachina un pereche la care sa apelati fara nici o ezitare atunci cand vreti sa faceti o comanda de mancare la domiciliu. Cu doar cateva click-uri poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Lingura si Strachina iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine, urandu-ti pofta buna! Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu.

La restaurantul Lingura si Strachina cerintele dumneavoastra culinare vor avea intotdeauna prioritate iar personalul restaurantului va da dovada de un profesionalism prin care se doreste castigarea si pastrarea fidelitatii dumneavoastra ca si client.La categoria deserturilor pentru a va aduce zambetul pe buze cei de la restaurantul Lingura si Strachina va pun la dispozitie produse precum: crema de zahar ars, placinte, torturi iar lista poate continua.Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul restaurantului Lingura si Strachina se regasesc: ciorbe, supe, sarmale cu mamaliguta, bulz ciobanesc, mititei, carnatii casei, tocanite si multe alte bunatati.

Foodmenu te ajuta sa faci cele mai bune selectari atunci cand te gandesti sa apelezi la o livrare de mancare la domiciliu.

Orar

Luni 10:00 - 20:30
Marți 10:00 - 20:30
Miercuri 10:00 - 20:30
Joi 10:00 - 20:30
Vineri 10:00 - 20:30
Sâmbătă 10:00 - 19:00
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Lingura si Strachina din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Lingura si Strachina. Acest MANCARE TRADITIONALĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.