Comanda mancare online

» Mateo Bucuresti Sector 1


Mateo Bucuresti Sector 1

Mateo

FAST FOOD   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE   |   PUB, BAR

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 25 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 40 min
Adresă: Str Dristorului nr. 87, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Mateo Bucuresti Sector 1

In bucataria acestui restaurant se vor folosi ingrediente de calitate alese cu atentie. Printre mancarurile care se lasa descoperite in meniul acestui restaurant se regasesc: pizza, aripioare cu piure sau carnati, ceafa de porc la gratar si multe alte bunatati.Pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o experienta culinara de care sa fiti placut impresionati si sa doriti sa o reexperimentati. La serviciu, in vizita la prieteni, dupa numai cateva click-uri mancare este in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul Mateo.

Restaurantul Mateo este unul care are la baza inconfundabilul stil al bucatariei romanesti dar care lasa sa apara si marcaje ale bucatariei italiene iar ca si recomandare a maestriei si pasiunii care se gateste in bucataria acestui restaurant sunt tocmai mancarurile duse pana la rangul de capodopere culinare. Personalul acestui restaurant pe langa faptul ca va da dovada de profesionalism, va avea si atentia indreptata intotdeauna catre necesitatile si cerintele clientilor, astfel restaurantul Mateo fiind un pereche la care puteti apela cu incredere atunci cand vreti sa comandati mancare gatita in Bucuresti. Foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu.

A comanda mancare gatita in inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti este acum simplu si distractiv cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Rasfoind meniul celor de la restaurantul Mateo veti fi incantati sa descoperiti mancaruri care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Pentru a va convinge de savuarea deosebita si calitatea mancarii pe care cei de la acest restaurant o pun la dispozitia clientilor sai, va invitam sa incercati o comanda de mancare cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Simplu, rapid si eficient!.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Mateo din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Mateo. Acest FAST FOOD din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.