Comanda mancare online

» Pekin Bucuresti Sector 1


Pekin Food Bucuresti Sector 1

Pekin Food

FAST FOOD   |   CHINEZESC

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 25 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Bulevardul Unirii nr 301A, Buzau
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-16:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pekin Bucuresti Sector 1

Simplu, rapid si eficinet!. Fie ca esti la serviciu, acasa sau in vizita la prieteni, poti apela fara nici o ezitare la serviciile foodmenu. Printre mancarurile care se lasa descoperite in meniul acestui restaurant din Buzau se regasesc: rata pe plita, legume cu sote, pui cu balta, orez cu legume si carne si multe alte bunatati.Restaurantul Pekin Food este unul de la care puteti comanda mancare chinezeasca in Buzau cu doar cateva click-uri cu ajutorul aplicatiei pentru mobil foodmenu sau a portalului foodmenu.ro.

Maestrii bucatari de la acest restaurant chinezesc din Buzau cunosc foarte bine secretele acestui stil culinar, iar acest fapt se reflecta in calitatea mancarurilor de a caror calitate va puteti convinge printr-o comanda de mancare la domiciliu in Buzau folosind serviciile foodmenu. Foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu facandu-le distractive si eficiente. Atunci cand va doriti sa savurati o delicioasa mancare chinezeasca in Buzau, puteti verifica meniul celor de la Pekin Food, unde veti descoperi o varietate de mancaruri exceptionale care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat de care cu siguranta veti fi placut impresionati si va veti dori sa o reincercati.

Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Pekin Food iar mancare va sosi la tine cu mancarurile preferate urandu-ti pofta buna. Atentia indreptata catre cerintele si necesitatile dumneavoastra culinare ale celor de la restaurantul Pekin Food din Buzau sunt menite sa va ofere o experienta culinara de neuitat prin care se doreste pastrarea sau castigarea fidelitatii dumneavoastra ca si client.A comanda mancare chinezeasca online in Buzau este acum la indemana tuturor.

Orar

Luni 11:00 - 16:00
Marți 11:00 - 16:00
Miercuri 11:00 - 16:00
Joi 11:00 - 16:00
Vineri 11:00 - 16:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat: 45.1547041
Lng: 26.817057200000022
Restaurantul Pekin Food din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pekin Food. Acest FAST FOOD din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.