Comanda mancare online

» Pizza Carmen Bucuresti Sector 1


Pizza Carmen Bucuresti Sector 1

Pizza Carmen

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Bulevardul Nicolae Grigorescu nr.3-5C, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (11:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizza Carmen Bucuresti Sector 1

Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant din Bucuresti se regasesc produse precum: pizza, paste, peste cu legume, pastrama de berbecut iar lista poate continua. Probabil ca cea mai buna recomandare a mancarurilor exceptionale care va asteapta sa le descoperiti la acest restaurant o poate face chiar o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.Categoria deserturilor este menita sa va aduca zambetul pe buze prin produse precum: clatite cu dulceata sau ciocolata si papanasi.Oriunde te-ai afla, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu.

Personalul restaurantului Pizza Carmen din Bucuresti va fi atent intotdeauna la cerintele dumneavoastra culinare iar prin profesionalismul de care acesta da dovada se doreste ca pentru orice livrare de mancare la domiciliu sa apelati fara nici o ezitare la foodmenu. Daca vrei sa savurezi o delicioasa pizza in Bucuresti, sau o mancare gatita in stilul bucatariei traditionale romanesti iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Pizza Carmen cu doar cateva click-uri iar mancare va sosi in cel mai scurt timp posibil la tine cu mancarurile preferate, urandu-ti pofta buna. Simplu.

Rapid si eficient!. Restaurantul Pizza Carmen este unul care are la baza specificul bucatariei italiene dar care cu ajutorul priceperii si maestriei bucatarilor de la acest restaurant din Bucuresti lasa sa apara armonios si marcaje ale inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti iar astfel iau nastere o varietate de mancaruri care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca orice fantesie culinar. Rasfoind meniul celor de la restaurantul Pizza Carmen din Bucuresti veti descoperi o gama vasta si diversificata de mancaruri care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care veti dori cu siguranta sa o reparcurgeti.

Orar

Luni 11:00 - 21:00
Marți 11:00 - 21:00
Miercuri 11:00 - 21:00
Joi 11:00 - 21:00
Vineri 11:00 - 21:00
Sâmbătă 11:00 - 21:00
Duminică 11:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Pizza Carmen din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizza Carmen. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.