Comanda mancare online

» Pizza Colosseum Bucuresti Sector 1


Pizza Colosseum Bucuresti Sector 1

Pizza Colosseum

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   RESTAURANT   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Calea Victoriei, nr. 48-50, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-23:59)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizza Colosseum Bucuresti Sector 1

Maestrii bucatari de la Pizza Colosseum Centru vor pregati pentru dumneavoastra cu o pasiune si profesionalism o mancare exceptionala care va va purta intr-o calatorie a gustului de care veti fi placut surprinsi si veti dori sa o reincercati. In meniul restaurantului Pizza Colosseum Centru veti descoperi ca si reprezentante ale bucatariei italiene pe langa pizza si paste de exceptie si mancaruri precum: mozzarella pane, pollo a la cacciatora, orez quattro formaggi si multe altele. Probabil ca cea mai bune recomandare a priceperii si a pasiunii cu care se gateste in bucataria acestui restaurant, sunt tocmai mancarurile exceptionale puse la dispozitia dumneavoastra cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.Deasemenea acest restaurant ofera solutii complete pentru vegetarieni sau pentru momentele de post care fac parte din traditiile bucatategoariei romanesti.

Personalul de la Pizza Colosseum va avea intotdeauna atentia indreptata catre nevoile si cerintele dumneavoastra, petru a considera acest restaurant un pereche de incredere atunci cand vreti sa faceti o comada online. La cria deserturi puteti comanda online produse menite sa va indulceasca ziua precum: clatite, placinte cu mere, papanas cu dulceata, tiramisu si multe altele.Bucataria romaneasca isi face simtita prezenta in meniul celor de la Pizza Colosseum Centru prin produse precum: piept de pui cu smantana si ciuperci, mamaliga cu branza si smantana, escalop de pui cu ciuperci iar lista poate continua.

Simplu, rapid si eficient foodmenu este perecheul tau pentru livrarile la domiciliu.Dupa numai cateva click-uri mancare, este in drum spre tine cu mancarea preferata de la Pizza Colosseum Centru urandu-ti pofta buna. In bucataria restaurantului Pizza Colosseum Centru din Bucuresti stilul culinar italian reuseste sa se imbine armonios cu secretele si traditiile bucatariei romanesti iar astfel acest restaurant ofera mancaruri pregatite in orice moment sa sastisfaca toatE capriciile culinare.

A comanda mancare si pizza in Bucuresti cu ajutorul portalului foodmenu sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu inseamna distractie.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Pizza Colosseum din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizza Colosseum. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.