Comanda mancare online

» Pizza Della Casa Bucuresti Sector 1


Pizza Della Casa Bucuresti Sector 1

Pizza Della Casa

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Gherase nr 96., București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizza Della Casa Bucuresti Sector 1

Probabil ca cea mai buna modalitate de a va convinge de mancarea exceptionala pe care cei de la restaurantul Pizza Della Casa o au de oferit clientilor sai, este chiar o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. In bucataria restaurantului Pizza Della Casa din Bucuresti bucataria italiana si stilul inconfundabil al bucatariei traditionale romanesti se intersteacza armonios, rezultand o varietate de mancaruri care vor fi pregatite in orice moment sa faca fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara. Foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. La Pizza Della Casa din Bucuresti veti fi tratati intotdeauna cu profesionalism iar personalul acestui restaurant va avea intotdeauna atentia indreptata catre cerintele dumneavoastra, tocmai pentru a va oferi o experienta culinara prin care se doreste sa considerati acest restaurant un pereche atunci cand vreti sa apelati la o livrare de mancare la domiciliu.

Maestrii bucatari de la restaurantul Pizza Della Casa vor gati pentru dumneavoastra cu pasiune si o iscusinta aparte mancaruri care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti. Simplu, rapid si eficient.Printre retetele de mancare care va asteapta sa le descopeiti la meniul acestui restaurant se regasesc: pizza, paste, aripioare, pui cu ciuperci, pui gorgonzola si multe alte bunatati.

Indiferent de locatia in care te afli si vrei sa comanzi o pizza in Bucuresti sau mancare gatita dupa retetele bucatariei traditionale romanesti poti apela cu incredere la restaurantul Pizza Della Casa. Printre paginile meniului celor de la restaurantului Pizza Della Casa din Bucuresti veti produse specifice atat bucatariei traditionale romanesti si cat si a celei italiene de care cu siguranta veti placut impresionati si pe care veti dori sa le reincercati.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Pizza Della Casa din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizza Della Casa. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.