Comanda mancare online

» Pizza Zone Oradea


Pizza Zone Oradea

Pizza Zone

MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Strada Zorelelor nr.3, Oradea
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-23:59)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizza Zone Oradea

Restaurantul Pizza Zone din Oradea este unul in bucataria caruia se cunosc foarte bine secretele si traditiile incofundabilului stil culinar al bucatariei italiene, si de unde dumneavoastra puteti comanda online o varietate de sortimente de pizza in Oradea care va vor oferi o experienta culinara placuta de care cu siguranta veti fi placut impresionati si veti dori sa o reexperimentati. Despre restaurantul Pizza Zone din Oradea. Indiferent daca esti la serviciu, acasa sau in vizita la prieteni, pentru orice livrare de mancare in Oradea poti apela fara nici o ezitare la portalul foodmenu.ro sau aplicatie pentru mobil foodmenu. Portalul foodmenu.ro si aplicatia pentru mobil foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu in Oradea, facandu-le distractive si eficiente.

Printre mancarurile pe care dumneavoastra le puteti comanda online in Oradea de la restaurantul Pizza Zone se regasec mancaruri precum: bruschete cu somon, salate, paste, si o varitate de sortimente de pizza.Daca vreti sa savurati o delicioasa pizza in Oradea puteti rasfoi meniul celor de la restaurantul Pizza Zone, si veti descoperi sortimente de pizza care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat, pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti. Atentia celor de la Pizza Zone va fi indotdeauna indreptata catre cerintele si necisitatile dumneavoastra culinare, tocmai pentru ca dumneavoastra sa deveniti si sa ramaneti un client fidel al acestui restaurant din Oradea.

Simplu, rapid si eficient!. Iti poti comanda mancare in Oradea cu doar cateva click-uri de la gama vasta de restaurante din Oradea iar mancarurile tale preferate vor sosi la tine in cel mai scurt timp posibil.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat: 47.038932
Lng: 21.943422000000055
Restaurantul Pizza Zone din Oradea vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizza Zone. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Oradea este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.