Comanda mancare online

» Pizzeria Why Not Oradea


Pizzeria Why Not Oradea

Pizzeria Why Not

FAST FOOD   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE   |   TAKE AWAY   |   TERASĂ

Comenzi telefonice: 0744.136.666
Comandă minimă: 20 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 30 min
Adresă: Oradea,Str. Bicazului nr. 1B
Rezervări la:
Deschis acum: Da (09:00-15:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizzeria Why Not Oradea

Rasfoind meniul celor de la Pizzeria Why Not veti descoperi mancaruri care va vor purta intr-o calatorie a gustului pana in tara mama a pizzei , de care cu siguranta veti fi placut impresionati si veti dori sa o reparcurgeti. Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda pizza de la Pizzeria Why Not, iar mancare se va asigura ca, comanda ta va sosi in cel mai scurt timp la tine, urandu-ti pofta buna. Personalul acestei pizzerii va avea intotdeauna atentia indrepatata catre cerintele dumnevoastra culinare, tocmai pentru a va oferi o experienta culianara placuta prin care se doreste castigarea si pastrarea fidelitatii dumneavoastra ca si client. Maestrii bucatari de la Pizzeria Why Not din Oradea cunosc foarte bine secretele si traditiile inconfundabilului stil al bucatariei italiene iar acest fapt se reflecta in savuarea deosebita si calitatea mancarurilor pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu doar cateva click-uri cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Oradea. Foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu din Oradea, facandu-le usoare si distractive. Cea mai buna recomandare a priceperii cu care se gateste in bucataria acestui restaurant din Oradea o pot face chiar mancarurile exceptionale care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la Pizzeria Why Not din Oradea.

Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant din Oradea se regasesc produse precum: pizza funghy, pizza prosciutto, pizza cu ton, aripioare crocante, copanele cu pui si multe altele.Simplu, rapid si eficient!. A comanda pizza in Oradea nu a fost nicodata mai usor si distractiv.

Orar

Luni 09:00 - 15:00
Marți 09:00 - 15:00
Miercuri 09:00 - 15:00
Joi 09:00 - 15:00
Vineri 09:00 - 15:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat: 47.0620747
Lng: 21.93228309999995
Restaurantul Pizzeria Why Not din Oradea vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizzeria Why Not. Acest FAST FOOD din Oradea este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.