Comanda mancare online

» Pronto Pizza Oradea Oradea


Pronto Pizza Oradea Oradea

Pronto Pizza Oradea

MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 24 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 30 min
Adresă: , Oradea
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-23:59)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pronto Pizza Oradea Oradea

Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda pizza de la restaurantul Pronto Pizza, iar mancare se va asigura ca mancarea ta preferata va sosi in cel mai scurt timp la tine. Indiferent de locatia in care te afli, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Oradea. Pentru a va convinge de calitataea si savuarea deosebita a mancarii pe care cei de la restaurantul Pronto Pizza o au de oferit clientilor sai, nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online in Oradea cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.Cei de la acest restaurant din Oradea va vor oferi o gama vasta si diversificate de sortimente de pizza, care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reexperimentati.

Personalul celor de la pizzeria Pronto din Oradea, vor avea intotdeauna atentia indreptata catre cerintele si necesitatile dumneavoastra culinare, oferindu-va sortimente exceptionale de pizza, care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Printre mancarurile pe care le veti descoperi in meniul acestui restaurant se regasesc sortimente de pizza precum: Margherita, Prosciutto, Capriciosa, Carbonara, Primavera si multe altele.Daca va doriti sa savurati o delicioasa pizza in Oradea, puteti apela fara nici o ezitare la pizzeria Pronto.

A comanda pizza in Oradea nu a fost niciodata mai usor datorita portalului foodpnada.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Simplu, rapdid si eficient.Maestrii bucatari de la Pronto Pizza din Oradea cunoasc foarte bine secretele si traditiile inconfundabilului stil culinar italian, acest fapt reflectandu-se in mancarurile pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu doar cateva click-uri.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat: 47.04650050000001
Lng: 21.918943799999965
Restaurantul Pronto Pizza Oradea din Oradea vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pronto Pizza Oradea. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Oradea este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.