Comanda mancare online

» Qzine Bucuresti Sector 1


Qzine Bucuresti Sector 1

Qzine

RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 60 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Str. Nicolae Filipescu 53-55, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (12:00-21:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Qzine Bucuresti Sector 1

Pasiunea si indeletnicirea cu care se gateste la restaurantul Qzine are ca rezultat o mancare exceptionala pe care o veti indragi si veti dori sa o reincercati. Indiferent de locatia in care va aflati, mancarea preferata de la restaurantul Qzine va fi in drum spre dumneavoastra dupa doar cateva click-uri. Solutia ideala pentru iubitorii de mancare traditionala romaneasca este restaurantul Qzine. Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni foodmenu este perecheul dumneavoastra pentru comenzile la domiciliu.

In acelasi timp meniul restaurantului ofera solutii complete pentru vegetarieni prin produse precum: tocanita de ciuperci cu mamaliguta, snitel de soia, iahnie de fasole, sarmalute vegetariene iar lista poate continua. Astfel in bucataria restaurantului Qzine se vor gati mancaruri care reusesc sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Mancarea traditionala romaneasca este punctul forte al restaurantului Qzine iar acest fapt se traduce prin niste mancaruri care cu usurinta pot trece drept capodopere culinare.

Maestrii bucatari de la restaurantul Qzine din Bucuresti cunosc forte bine secretele si traditiile inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti dar deasemenea reusesc sa se adapteze si marcajelor bucatariilor internationale. Printre produsele de seama ale acestui restaurant se regasesc: ciorbe, supe, mancaruri din carne de pui, porc, vita, berbecut si peste. Cea mai buna recomandare a mancarii exceptionale pe care o puteti gasi la acest restaurant poate fi chiar o comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Prin profesionalismul si atentia indreptata intotdeauna catre cerintele clientilor acest restaurant vrea sa devina perecheul dumneavoastra pentru a va oferi o experienta culinara de neuitat. Simplu, rapid si eficient.Nici categoria deserturilor nu este de neglijat aici regasindu-se: placinta cu mere si stafide, clatite cu crema de cacao, placinte cu branza, tarta cu prune, tarta cu branza si ciocolata toate menite sa va indulceasca ziua.

Orar

Luni Închis
Marți 12:00 - 21:00
Miercuri 12:00 - 21:00
Joi 11:00 - 20:00
Vineri 12:00 - 21:00
Sâmbătă 12:00 - 21:00
Duminică 12:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Qzine din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Qzine. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.