Comanda mancare online

» Trattoria di Viale Bucuresti Sector 1


Trattoria di Viale Bucuresti Sector 1

Trattoria di Viale

RESTAURANT   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: ~
Adresă: Strada Drumul Timonierului nr.3-5, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (11:00-23:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Trattoria di Viale Bucuresti Sector 1

Cea mai buna recomandare a restaurantului Trattoria di Viale poate fi chiat o comanda online livrata in cel mai scut timp posibil cu ajutorul foodmenu.Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni cu ajutorul platformei web si a aplicatiei pentru mobil foodmenu mancarea ta preferata sosi la tine in cel mai scurt timp posibil dupa numai cateva click-uri. Varietatea mancarurilor care formeaza meniul acestui restaurant pot face fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara. Acum poti comanda mancare de la Trattoria di Viale printr-un mod mai simplu si distractiv ca niciodata.

Restaurantul Trattoria di Viale este unul cu specific italian care imbina armonios traditii ale bucatariei romanesti. Foodmenu este perecheul tau in livrarile la domiciliu. Pe langa pizza si paste care sunt produse specifice bucatariei italiene la Trattoria di Viale puteti gasi si mancaruri de exceptie ale bucatariei romanesti printre care se numara ciorbe, “Pomana Porcului” , piept de pui cu smantana si ciuperci si multe altele.

Simplu rapid si eficient. Plata se face cash la livrare.Printre paginilie meniului restaurantului Trattoria di Viale puteti gasi produse din carne de: vita, pui, porc, peste dar si solutii complete pentru vegetarieni.

Italia este o destinatie perfecta pentru ce ce indragesc mancarurile gatite in inconfundabilul stil italian, dar restaurantul Trattoria di Viale va poate purta pana acolo oferindu-va mancare italiana gatita cu pasiune si o indeletnicire aparte de maestrii bucatari de la Trattoria di Viale.

Orar

Luni 11:00 - 23:00
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă 11:00 - 23:00
Duminică 11:00 - 23:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Trattoria di Viale din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Trattoria di Viale. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.