Comanda mancare online

» Agra Palace Bucuresti Sector 1


Agra Palace Bucuresti Sector 1

Agra Palace

RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 80 Lei
Taxă de livrare: 10 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Mântuleasa nr. 6, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (10:00-20:30)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Agra Palace Bucuresti Sector 1

Bucataria indiana este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si savuarea mancarii si a faptului ca promoveaza un stil de viata sanatos. Simplu, rapid si eficient, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu.Profesionalismul si atentia indreptata intotdeauna catre cerintele dumneavoastra fac din acest restaurant un pereche de incredere atunci cand vreti sa savurati o mancare autentica gatita in sitlul bucatariei indiene.A comanda mancare indiana este acum la indemana tuturor.

Pentru a va indulci ziua, la categoria deserturi puteti comanda: inghetata indiana cu lapte sau galuste cu lapte.Restaurantul Agra Palace din Bucuresti este situat in sectorul 3 si are la baza specificul inconfundabilului stil al bucatariei traditionale indiene. Printre mancarurile de seama din meniul Agra Palace se regasesc: mancaruri din carne de miel sau pui, specialitati cu orez, mancaruri din peste si multe altele.

Cei ce iubesc inconfundabilul stil al bucatariei indiene, pot face o calatorie a gustului pana in India cu ajutorul restaurantulului Agra Palace si a portalului foodmenu.ro. Vegetarienii pot gasi solutii complete in meniul acestui restaurant precum: conopida cu cartofi, cartofi umpluti cu branza iar lista poate continua. Cei ce iubesc inconfundabilul stil al bucatariei indiene pot apela cu incredere la restaurantul Agra Palace Sectorul 3 pentru o livrare de mancare la domiciliu.

Maestrii bucatari de la restaurantul Agra Palace cunosc foarte bine secretele bucatariei indiene iar acest fapt se reflecta in niste mancaruri culinare care pot fi considerate cu usurinta chiar capodopere culinare. O comanda de mancare online cu ajutorul foodmenu poate fi cea mai buna recomandare a mancarii exceptionale oferita de cei de la restaurantul Agra Palace. Dupa doar cateva click-uri mancare va fi in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul Agra Palace.

Rasfoind meniul restaurantului Agra Palace veti descoperi o varietate de mancaruri care pot îndeplini orice fantesie culinar, prin calitatea ingredientelor folosite si priceperea cu care maestrii bucatari gatesc pentru dumneavoastra.

Orar

Luni 10:00 - 20:30
Marți 10:00 - 20:30
Miercuri 10:00 - 20:30
Joi 10:00 - 20:30
Vineri 10:00 - 20:30
Sâmbătă 10:00 - 19:00
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat: 44.43348930000001
Lng: 26.11213470000007
Restaurantul Agra Palace din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Agra Palace. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.