Comanda mancare online

» Bacio Sushi Bucuresti Sector 1


Bacio Sushi Bucuresti Sector 1

Bacio Sushi

MÂNCARE ASIATICĂ   |   RESTAURANT

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Paris nr. 7, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Bacio Sushi Bucuresti Sector 1

Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu. Este bine stiut faptul ca bucataria japoneza promoveaza un stil de viata sanatos si ponderat prin niste mancaruri cu o savuare deosebita. Simplu, rapid si eficient.Personalul restaurantului Bacio Sushi din Bucuresti va fi atent intodeauna atent la cerintele clientilor oferindu-va astfel o experienta culinara de neuitat pe care sa doriti sa o reexperimentati cu drag.

Atunci cand vreti sa savurati sushi in Bucuresti, foodmenu va sare in ajutor oferindu-va posibilitatea de a comanda online cu doar cateva click-uri mancarea preferata de la restaurantul Bacio Sushi. Ingredientele folosite in bucataria acetui restaurant vor fi intotdeauna proaspete, alese cu atentie tocmai pentru ca dumneavoastra sa considerati acest restaurant un pereche de incredere atunci cand vrei sa comandati sushi in Bucuresti.Bacio Sushi este un restaurant cu specific japonez iar dupa cum ii spune si numele acest restaurant ofera clientilor sai mancaruri de tip sushi gatite cu pricepere de maestrii bucatari de la acest restaurant.

Printre mancarurile de tip sushi pe care le veti descoperi rasfoind meniul celor de la restaurantul Bacio Sushi se regasesc: salamon maki, tuna maki, tempura tuna maki, sumo exotic maki si multe altele. Pentru a va convinge de mancarea exceptionala care se lasa descoperita in meniul acestui restaurant puteti incerca o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Atunci cand doriti sa savurati retete de sushi in Bucuresti restaurantul Bacio Sushi este un pereche la care puteti apela cu incredere pentru livrarile de mancare la domiciliu.

A comanda mancare online este acum la indemana oricui datorita portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Orar

Luni 10:00 - 21:00
Marți 10:00 - 21:00
Miercuri 10:00 - 21:00
Joi 10:00 - 21:00
Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 21:00
Duminică 10:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.45414
Lng: 26.087754000000018
Restaurantul Bacio Sushi din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Bacio Sushi. Acest MÂNCARE ASIATICĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.