Comanda mancare online

» Biomediterraneo Bucuresti Sector 1


Biomediterraneo Bucuresti Sector 1

Biomediterraneo

RESTAURANT   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Ion Cimpineanu nr 3A, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-23:59)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Biomediterraneo Bucuresti Sector 1

Restaurantul Biomediterraneo din Bucuresti este unul in bucataria caruia stilurile culinare ale bucatariilor mediteraniene si italiene se interesecteaza armonios si astfel iau nastere o varietate de mancaruri care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Cei care au adoptat un stil culinar vegetarian pot comanda mancare vegetariana in Bucuresti de la restaurantul Biomediterraneo cu doar cateva click-uri.Printre mancarurile de seama care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la Biomediterraneo se regasesc produse precum: mancaruri din carne de peste, paste, supe, salate si multe altele. La restaurantul Biomediterraneo din Bucuresti vegetarienii pot gasi solutii culinare complete, datorita unor preprarate de tip raw vegan, de o savuare si calitate deosebite prin care se doreste oferirea unei experiente culinare datorita careie sa considerati restaurantul Biomediterraneo din Bucuresti un pereche la care sa puteti apela fara nici o ezitare pentru orice comanda de mancare la domicilu.Rasfoind meniul celor de la restaurantul Biomediterraneo din Bucuresti veti descoperi o gama vasta si difersificata de mancaruri culinare gatite cu pasiune si pricepere de catre bucatarii de la acest restaurant.

A comanda mancare vegetariana in Bucuresti poate fi distractiv si eficient in acelasi timp cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Biomediterraneo iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine urandu-ti pofta buna. Nu este de ignorat nici categoria deserturilor aici regasindu-se: panna cotta, kataifi, baclava si multe altele.

Acasa, la birou sau in vizita, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Daca va apelati la o comanda de mancare vegetariana, cei de la Biomediterraneo pun la dispozitia dumneavoastra mancaruri precum: supe de morcovi sau avacado, cuscus, salate cu fructe si multe alte bunatati.Simplu, rapid si eficient.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat: 44.437632
Lng: 26.100442899999962
Restaurantul Biomediterraneo din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Biomediterraneo. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.