Comanda mancare online

» Bucătărașul cel Dibaci Bucuresti Sector 1


Bucatarasul Cel Dibaci Bucuresti Sector 1

Bucatarasul Cel Dibaci

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 40 min
Adresă: Strada Olteni nr.3, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Bucătărașul cel Dibaci Bucuresti Sector 1

Simplu, rapid si eficient.Restaurantul Bucatarasul Cel Dibaci din Bucuresti este unul in bucataria caruia se gateste dupa retetele inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti dar datorita pasiunii si iscusintei maestrilor bucatari de la acest restaurant din Bucuresti isi fac simtita prezenta si marcaje ale bucatariei italiene luand nastere astfel o varietate de mancaruri culinare exceptionale care in orice moment vor putea îndeplini orice fantesie culinar. Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancare acasa de la restaurantul Bucatarasul Cel Dibaci iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine urandu-ti pofta buna. Mancarea pregatita de maestrii bucatari de la restaurantul Bucatarasul Cel Dibaci din Bucuresti, va purta intr-o calatorie a gustului de neuitat, iar pentru a va convinge de calitatea si savuarea deosebita a acetor mancaruri nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Indiferent de locatia in care te afli, poti apela fara nici o ezitare la portalul foodmenu.ro si aplicatia pentru mobil foodmenu pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Printre mancarurile exceptionale care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant din Bucuresti se regasesc produse precum: ostropel de pui cu mamaliguta, pui cu smantana si ciuperci, pastrama de oaie cu mamaliguta si multe alte bunatati.Daca este in cautarea unui meniu al unui restaurant care sa iti ofere mancarurile dorite, foodmenu te ajuta sa-ti alegi si sa comanzi mancare la domiciliu simplu si eficient.

Personalul acestui restaurant din Bucuresti, va avea intotdeauna atentia indreptata catre cerintele clientilor iar prin profesionalismul de care va da dovada se doreste oferirea unei experiente culinare care va va castiga si pastra fidelitatea dumneavoastra ca si client.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Bucatarasul Cel Dibaci din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Bucatarasul Cel Dibaci. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.