Comanda mancare online

» Chinese Garden Bucuresti Bucuresti Sector 1


Chinese Garden Bucuresti Bucuresti Sector 1

Chinese Garden Bucuresti

CHINEZESC   |   RESTAURANT   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 5 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: I.L. Caragiale 30, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-23:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Chinese Garden Bucuresti Bucuresti Sector 1

Foodmenu recomanda cu caldura restaurantul Chinese Garden. In meniul acestui restaurant se pot gasii mancaruri din: carne, legume peste, dar asa cum orice masa gustoasa o cere puteti comanda online si un desert absolut incredibil pregatit pentru dumneavoastra de bucatarii de la Chinese Garden in inconfundabilul stil al bucatariei chinezesti.Mancarea chinezeasca pe care o puteti gasi la Chinese Garden este preparata de maestrii bucatari respectand intocmai retetele ce au o vechime de mii de ani iar acestia cunosc secretele prepararii mancarii chinezesti autentice care pastreaza atat vitaminele din fiecare ingredient dar in acelasi timp se pune mare pret si pe aromele deosebite pe care acest stil inconfundabil de mancare il ofera.Restaturantul Chinese Garden a fost deschis pentru prima data in orasul Constanta in anul 2003 si de atunci se poate lauda cu o preparare ca la carte a mancarii in sitlul inconfundabil al bucatariei chinezesti.

Chinese garden va ofera un meniu bogat si intrigant care va asteapta sa-l descoperiti avand ca principale caracteristici: originalitate, mister, traditie si nu in ultimul rand o pasiune cu care bucatarii de la acest restaurant va vor pregatii comanda online petru a percepe cu adevarat adevarata traditie chinezeasca. ) dar si de racoritoare. In anul 2010 s-a deschis o noua locatie in Bucuresti iar datorita succesului pe care l-au avut au creat si livrarile de mancare la domiciuliu de care dumneavostra va puteti bucura cu ajutorul foodmenu.

Fie ca esti acasa sau la birou sau pur si simplu nu ai timp pentru a gati poti comanda mancare chinezeasca online cu ajutorul platformei si aplicatiei pentru mobil foodmenu iar mancare va sosi in cel mai scurt timp timp la tine urandu-ti pofta buna. Toate aceste feluri de mancare chinezeasca pot fi insotite de bauturi traditionale (bere chinezeasca , vodka.Ca marturie a priceperii si indeletnicirii maestrilor bucatari de la Chinese Garden sunt adevaratele capodopere culinare care se pregatesc pentru dumneaovoastra in bucataria acestui restaurant.

Orar

Luni Închis
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă Închis
Duminică Închis

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Chinese Garden Bucuresti din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Chinese Garden Bucuresti. Acest CHINEZESC din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.