Comanda mancare online

» Cofetarel Bucuresti Sector 1


Cofetarel Bucuresti Sector 1

Cofetarel

COFETĂRIE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 240 min
Adresă: online, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-23:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cofetarel Bucuresti Sector 1

Cofetarel este numele unei cofetarii din Bucuresti unde veti descoperi torturi cu o savuare deosebita care va vor oferi o experienta culinara de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reexperimentati. Simplu, rapid si eficient.Prine produsele care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la cofetaria Cofetarel din Bucuresti se regasesc: torturi pentru copii, torturi in forma 3d, torturi cu poze si torturi pentru orice aniversare din viata dumneavoastra.Maestrii cofetari de la aceasta cofetarie din Bucuresti cunosc foarte bine secretele prepararii unui tort deosebit iar pasiunea acestora in creearea acestor torturi se reflecta in calitatea si savuarea deosebita a produselor pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu doar cateva click-uri cu ajutorul foodmenu.

A comanda torturi in Bucuresti este acum la indemana oricui, usor si distractiv. Pentru a va convinge de calitatea si gustul deosebit al torturilor celor de la Cofetarel din Bucuresti nu va ramane decat sa faceti o comanda de la aceasta cofetarie din Bucuresti.Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda torturi de la cofetaria Cofetarel din Bucuresti, iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine cu produsele comandate.

Rasfoind meniul celor de la Cofetarel din Bucuresti veti descoperi o gama vasta si diversificata de produse care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Foodmenu reinventeaza comenzile de mancare la domiciliu, oferindu-ti posibilitatea de a face cea mai buna selectare atunci cand te gandesti la o livrare de mancare la domiciliu.

Orar

Luni 11:00 - 23:00
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă 12:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Cofetarel din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cofetarel. Acest COFETĂRIE din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.