Comanda mancare online

» Cofetaria Casa Antonie Bucuresti Sector 1


Cofetaria Casa Antonie Bucuresti Sector 1

Cofetaria Casa Antonie

COFETĂRIE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 300 min
Adresă: Strada Mehadia 39A, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-23:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cofetaria Casa Antonie Bucuresti Sector 1

Profesionalismul de care va da dovada personalul acestei cofetarii si atentia acestora indreptata intotdeauna catre cerintele dumneavoastra culinare, fac din Casa Antonie un pereche la care puteti apela fara nici o ezitare atunci cand va doriti sa apelati sa serviciile unei cofetari online. Pasiunea si priceperea maestrilor cofetari de la Casa Antonie se reflecta in calitatea si savuarea deosebita a mancarurilor care se lasa descoperite in meniul acestei cofetarii si care sunt menite sa va poarte intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reexperimentati. Fie o petrecere aniversara sau poate doar o pofta de moment, portalul foodmenu.ro si aplicatia pentru mobil foodmenu iti ofera posibilitatea de comanda online usor si distractiv produsele preferate de la cofetaria online Casa Antonie. Puteti selecta la categoria torturilor mancaruri precum: tort cu caramel, fortet iar lista poate continua.

Indiferent de locatia in care te afli, acasa, la serviciu sau poate in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu, oferindu-ti posibilitatea de a comanda mancare online de la restaurantele din zona in care te afli cu doar cateva click-uri. Ca si marturie a produselor cu exceptionale cu o savuare deosebita poate sta chiar o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodpada.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu.Simplu, rapid si eficient!.

Cofetaria Casa Antonie este locul unde veti avea o experienta culinara de neuitat datorita mancarurilor absolut delicioase pe care le puteti comanda online cu ajutorul foodmenu. Printre produsele de seama pe care le veti descoperi rasfoind meniul acestei cofetarii se regasesc prajituri precum: amandine, cremsnit, eclere, savarine si multe altele.

Orar

Luni 11:00 - 23:00
Marți 11:00 - 23:00
Miercuri 11:00 - 23:00
Joi 11:00 - 23:00
Vineri 11:00 - 23:00
Sâmbătă 12:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Cofetaria Casa Antonie din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cofetaria Casa Antonie. Acest COFETĂRIE din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.