Comanda mancare online

» Cofetaria Janette Oradea


Cofetaria Janette Oradea

Cofetaria Janette

Fără livrare

COFETĂRIE

Comenzi telefonice: 0741.925.753
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: ~
Timp de livrare: ~
Adresă: Oradea, str. Erofte Grigore, nr. 5
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-18:00)
Plata cu card: Nu
Comenzi online: Nu
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cofetaria Janette Oradea

Janette este o tanară care este pasionată de tot ceea ce prepară în laboratorul de cofetărie și nu numai, fiind totodată și administratorul acesteia.

Ea este proprietara acestui buisness la care a visat de cănd era mică, și acuma ne povestește despre pasiunea ei pentru artă culinara.
“De cănd eram mic copil, pe vremea cand mama prepara prăjituri, tot timpul eram langă ea, și acum simt mirosul prajiturii cu fanta, aceasta era una dintre preferatele mele. Eram impresioanată cănd mama turna sucul de portocale într-un vas acesta transformandu-se intr-un jeleu pe care îl intindea pe prajitură.

Cand am ajuns în clasa a 9-a am ales să invâț mai multe despre artă culinară. Iar după ce am devenit techniciana in gastronomie, am ales prajituriile, pasiunea pentru torturi și dulciuri a
venit ca un bonus. Cu această decizie am plecat in Budapesta, la o scoală pforesională de cofetari unde am învățat multe,multe rețete din care mă pot inspira totdeauna.Deoarece am reusit sa imi indeplinesc sarcinile, am avut ocazia de a pleca in Estonia pentru a învăţa şi mai multe despre acest domeniu.

Pasiunea și iubirea pentru ceea ce prepar se manifestă în texturi, gusturi și combinații deosebite din ingrediente de calitate.Mă simt înplinită cu adevărat cănd prepar ceva dulce pentru clienții mei iar cănd oamenii îmi spun ce mult le-au placut prăjituriile mele îmi crește inima de bucurie.” Povestește Toth Janette

Orar

Luni Inchis
Marți 10:00 - 18:00
Miercuri 10:00 - 18:00
Joi 10:00 - 18:00
Vineri 10:00 - 18:00
Sâmbătă 10:00 - 17:00
Duminică Inchis

Coordonate GPS
Lat: 47.064887
Lng: 21.908660999999938
Restaurantul Cofetaria Janette din Oradea vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cofetaria Janette. Acest COFETĂRIE din Oradea este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.