Comanda mancare online

» ComenziPizza Bucuresti Sector 1


ComenziPizza Bucuresti Sector 1

ComenziPizza

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Soseaua Gherase nr 96., București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (12:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre ComenziPizza Bucuresti Sector 1

Foodmenu te ajuta sa gasesti stilul culinar preferat de la restaurantele care livreaza mancare din zona ta. Cea mai buna recomandare a mancarii exceptionala pe care o puteti gasi la restaurantului ComenziPizza poate fi chiar o comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.Pizza si pastele din meniul acestui restaurant sunt reprezentantele de seama ale bucatariei italiene. Maestria si pasiunea cu care se gateste in bucataria restaurantului ComenziPizza se regasesc in mancarurile exceptionale pe care le puteti comanda online cu ajutorul portalui foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Pentru a va castiga si pastra fidelitatea ca si client personalul acestui restaurant va da dovada de profesionalism si va avea intotdeauna atentia indreptata catre cerintele si nevoile clientilor.In meniul restaurantului ComenziPizza bucataria romaneasca este reprezentata de mancaruri precum: pulpe de pui la cuptor, aripioare de pui crocante, carne de pui cu sos alb si ciuperci si multe alte bunatati. A comanda mancare este acum mai usor si distractiv ca niciodata.

Nici categoria deserturilor nu este de neglijat aici regasindu-se: prajitura cu caramel, clatite cu dulceata sau clatite cu ciocolata. Dupa doar cateva click-uri mancare este in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul ComenziPizza. Restaurantul ComenziPizza din sectorul 2 Bucuresti este unul care reuseste sa imbine secretele si traditiile bucatariei romanesti cu cele ale inconfundabilului stil culinar italian.

Printre paginile meniului restaurantului ComenziPizza se regasesc pizza si paste cu care orie italian s-ar putea mandri si pot fi considerate cu usurinta adevarate opere culinare, datorita pasiunii si indeletnicirii cu care maestrii bucatari vor gati pentru dumneavoastra. Simplu, rapid si eficient, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile la domiciliu.Cei care iubesc pizza si pastele pot selecta ca destinatie perfecta Italia dar acum cu ajutorul restaurantului ComenziPizza puteti face o calatorie culinara pana acolo pritr-o simpla livrare la domiciliu a acestui restaurant.

Orar

Luni 12:00 - 21:00
Marți 12:00 - 21:00
Miercuri 12:00 - 21:00
Joi 12:00 - 21:00
Vineri 12:00 - 21:00
Sâmbătă 12:00 - 21:00
Duminică 12:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul ComenziPizza din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în ComenziPizza. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.