Comanda mancare online

» Cortile Bucuresti Sector 1


Cortile Bucuresti Sector 1

Cortile

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 40 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Str. Doctor Felix, nr. 75, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-21:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cortile Bucuresti Sector 1

Acum este usor, practic si distractiv sa comanzi mancare online cu ajutorul foodmenu. Nici deserturile acestui restaurant nu sunt de neglijat, la aceasta categorie regasindu-se: torturi cu ciocolata, branza sau fructe de padure, sufleu de ciocolata si multe altele, toate menita sa va indulceasca ziua.In bucataria restaurantului Cortile din sectorul 1 Bucuresti stilul culinar al bucatariei traditionale romanesti reuseste sa se imbine armonios cu inconfundabilul stil al bucatariei italiene iar astfel varietatea mancarurilor sunt marcajte de doua dintre cele mai apreciate bucatarii ale lumii si pot face fata in orice moment si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara. Pentru a va convinge de mancarea exceptionala pe care o veti descoperi in meniul restaurantului Cortile, puteti incerca o comanda online, cu doar cateva click-uri cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei foodmenu.

Printre mancarurile care reprezinta cu mandrie bucataria italiana se regassc: o varietate de sortimente de pizza si paste iar bucataria romaneasca este reprezentata de mancaruri precum: fasole verde cu usturoi, ciuperci saute iar lista poate continua. Meniul celor de la Cortile este pregatit sa ofere solutii complete pentru toate gusturile fie ca va apelati la o comanda de pizza sau o mancare gatita in inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti. Profesionalismul de care personalul de la acest restaurant da dovada face din Cortile un pereche atunci cand va apelati la livrarile de mancare la domiciliu.

Dupa numai cateva click-uri poti comanda mancare la domiciliu, iar mancare va fi in cel mai scurt timp posibil la tine, urandu-ti pofta buna. Pentru cei ce doresc sa, savureze o pizza in Bucuresti, pot apela cu incredere la restaurantul Cortile. Simplu, rapid si eficient!.

La serviciu, acasa sau in vizita la prieteni, foodmenu este perecheul tau pentru livrarile la domiciliu. Bucatarii de la restaurantul Cortile cunosc foarte bine secretele si traditiile bucatariilor italiene si romanesti, iar pasiunea cu care vor gati pentru dumneavoastra se traduce in niste mancaruri exceptionale care cu usurinta pot fi considerate drept capodopere culinare.

Orar

Luni 11:00 - 21:00
Marți 11:00 - 21:00
Miercuri 11:00 - 21:00
Joi 11:00 - 21:00
Vineri 11:00 - 21:00
Sâmbătă 11:00 - 21:00
Duminică 11:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Cortile din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cortile. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.