Comanda mancare online

» Crama Templierilor Bucuresti Sector 1


Crama Templierilor Bucuresti Sector 1

Crama Templierilor

RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: B-dul Mihail Kogalniceanu nr. 3, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-20:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Crama Templierilor Bucuresti Sector 1

Meniul celor de la Crama Templierilor respecta traditiile romanesti vechi de sute de ani oferind clientilor senzatia intoarcerii in timp prin bucatele care le pun la dispozitie si modul in care acestea sunt mancaruri si servite. Rasfoind paginile meniului acestui restaurant veti gasii o lista vasta de mancaruri tradiotionale romanesti printre care se Numara: ciorbe , mancaruri din carne de peste ,porc, oaie sau pui dar puteti gasii si niste vinuri de exceptie. Vrei sa te simti ca un adevarat templier atunci iti recomandam sa incerci bucatele mancaruri de maestrii bucatari de la Crama Templielilor si cu siguranta vei avea o experienta culinara de neuitat. Pentru cei ce apreciaza o mancare gatita in inconfundabilul stil al bucatariei romanesti pot comanda online acum cu ajutorul site-ului foodmenu si a aplicatiei pentru mobil foodmenu mancarea preferata gatita de maestrii bucatari de la Crama Templielilor.

Crama templielior ofera celor care se intersecteaza cu bucatele iesite din bucataria romaneasca o mancare cu un gust si o aroma deosebita. Indifereant daca esti acasa, in vizita sau la birou mancare se va asigura ca mancarea ta prefereata poate sosi la tine in cel mai scurt timp posibil cu doar cateva clickuri.Despre bucataria romaneasca se poate spune ca este o combinatie a gusturilor si obiceiurilor culinare specifice romanilor.

. Varietatea acestei bucatarii vine din intersectarea culturii noastre gastronomice cu traditiile altor popoare. .

Crama Templielilor este un restaurant cu specific medieval care prin modul de preparare a bucatelor exceptionale ofera clientilor sai o mancare gatita in traditionalul si inconfundabilul stil al bucatariei romanesti.

Orar

Luni Închis
Marți 12:00 - 21:00
Miercuri 12:00 - 21:00
Joi 11:00 - 20:00
Vineri 12:00 - 21:00
Sâmbătă 12:00 - 21:00
Duminică 12:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4344738
Lng: 26.083825100000013
Restaurantul Crama Templierilor din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Crama Templierilor. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.