Comanda mancare online

» Cuptorul Bunicii Bucuresti Sector 1


Cuptorul Bunicii Bucuresti Sector 1

Cuptorul Bunicii

MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 100 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 1440 min
Adresă: , București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Cuptorul Bunicii Bucuresti Sector 1

Cea mai buna recomandare a priceperii si pasiunii cu care se gateste in bucataria restaurantului Cuptorul Bunicii o poate face chiar mancarea exceptionala pe care o puteti comanda cu doar cu cateva click-uri cu ajutorul foodmenu.Printre mancarurile de seama si reprezentante ale bucatariei traditionale romanesti care se regasesc in meniul acestui restaurant sunt: saramura de crap cu mamaliguta, sarmalute cu mamaliguta, tocanita de ciuperci si multe alte bunatati. Maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine traditiile si secretele bucatariei traditionale romanesti iar acest fapt se reflecta in niste mancaruri care cu usurinta pot trece drept capodopere culinare. Dupa numai cateva click-uri mancare va fi in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul Cuptorul Bunicii.

La categoria deserturilor, pentru a va indulci ziua cei de la restaurantul Cuptorul Bunicii va ofera: negresa cu alune, placinta cu branza dulce si stafide iar lista poate continua.Atunci cand va doriti o mancare gatita in inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti asa cum numai bunicile stiu sa gateasca, puteti incerca o comanda online de la restaurantul Cuptorul Bunicii cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentu mobil foodmenu. Varietatea mancarurilor exceptionale care se lasa descoperite in meniul celor de la restaurantul Cuptorul Bunicii este pregatita in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara.

Cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu este mai usor ca niciodata sa comandati o mancare traditionala romaneasca autentica. Simplu, rapid si eficient.Acasa, la birou sau in vizita la prieteni , foodmenu este perecheul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4917649
Lng: 26.04876839999997
Restaurantul Cuptorul Bunicii din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Cuptorul Bunicii. Acest MANCARE TRADITIONALĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.