Comanda mancare online

» DelArte Pizza Pasta & Grill Bucuresti Sector 1


DelArte Pizza Pasta & Grill Bucuresti Sector 1

DelArte Pizza Pasta & Grill

RESTAURANT   |   FAST FOOD   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 20 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 50 min
Adresă: Strada Corbita nr.3, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-23:59)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre DelArte Pizza Pasta and Grill Bucuresti Sector 1

Rasfoind meniul celor de la restaurantul Del Arte din Bucuresti veti descoperi o gama vasta si diversificata de mancaruri exceptionale cu ajutorul carora veti parcurge o calatorie a gustului de neuitat. Printre retetele de mancare de la restaurantul Del Arte din Bucuresti se regasec: pizza, paste, lasagna, muschi de porc cu sunca si ciuperci, muschi de vita in sos gorgonzola si multe altele.Cu ajutorul foodmenu, cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancarea preferata de la restaurantele din zona ta, iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine, urandu-ti pofta buna. Acum este mai usor si distractiv ca niciodata sa faci o comanda de mancare la domiciliu.

Simplu, rapid si eficient.Pasiunea si priceperea cu care maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti gatesc se reflecta in calitatea si savuarea deosebita a mancarii pe care dumneavoastra o puteti comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodpadna. Indiferent de locatia in care te afli, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu.

Pentru a va convinge de calitatea si savuarea deosebita a mancarurilor care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul foodmenu. Personalul restaurantului Del Arte din Bucuresti va avea atentia indreptata catre cerintele dumneavoastra culinare tocmai pentru a va oferi o experienta culinara de care veti fi incantati si cu siguranta veti dori sa o reexperimentati.Stilurile culinare ale inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti si cel al bucatariei italiene se intersecteaza armonios in bucataria restaurantului Del Arte iar astfel iau nastere o varietate de mancaruri exceptionale care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat: 44.408925
Lng: 26.05919199999994
Restaurantul DelArte Pizza Pasta and Grill din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în DelArte Pizza Pasta and Grill. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.