Comanda mancare online

» Delea Noua Bucuresti Sector 1


Delea Noua Bucuresti Sector 1

Delea Noua

RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 40 min
Adresă: Strada Delea Noua nr.32, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (12:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Delea Noua Bucuresti Sector 1

Pentru a va convinge de calitatea si savuarea deosebita a mancarurilor care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la restaurantul Delea Noua din Bucuresti nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. In meniul celor de la restaurantul Delea Noaua din Bucuresti veti regasi mancaruri care datorita priceperii maestrilor bucatari de la acest restaurant pot fi considerate adevarate capodopere culinare. Printre mancarurile de seama ale acestui restaurant se regasesc: pui cu mamaliguta si mujdei, pulpa de rata, frigarui de pui cu legume, muschi de vita la gratar si multe altele. Simplu, rapid si eficient.

Foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Pentru a va indulci ziua, puteti comanda deserturi de la restaurantul Delea Noua precum: placinta cu branza si stafide, clatite cu ciocolata si dulceata, torturi si multe altele.Daca sunteti in Bucuresti si va doriti doriti sa comandati o mancare romaneasca puteti apela fara nici o ezitare la restaurantul Delea Noua.

Restaurantul Delea Noua din Bucuresti este unul care are la baza specificul inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti dar in bucataria caruia isi face simtita prezenta si stilul bucatariei mediteraniene, iar astfel iau nastere o gama vasta si diversificata de mancaruri incredibile care sunt menite sa va poarte intr-o calatorie a gustului de neuitat prin care se doreste ca dumneavoastra sa considerati acest restaurant din Bucuresti un pereche la care veti apela fara nici o ezitare atunci cand va apelati la o livrare de mancare la domiciliu. Personalul acestui restaurant din Bucuresti va da dovada intotdeauna de profesionalism iar atentia acestora va fi indreptata intotdeauna catre cerintele dumneavoastra culinare, si astfel va vor oferi o experienta culinara de neuitat pe care veti dori sa o reexperimentati.Cu doar cateva click-uri puteti selecta si comanda mancare de la acest restaurant din Bucuresti iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la dumneavoastra cu mancarurile preferate.

Orar

Luni Închis
Marți 12:00 - 21:00
Miercuri 12:00 - 21:00
Joi 11:00 - 20:00
Vineri 12:00 - 21:00
Sâmbătă 12:00 - 21:00
Duminică 12:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Delea Noua din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Delea Noua. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.