Comanda mancare online

» Due Pizza Bucuresti Sector 1


Due Pizza Bucuresti Sector 1

Due Pizza

MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 40 Lei
Taxă de livrare: 4 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, București
Rezervări la:
Deschis acum: Da (11:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Due Pizza Bucuresti Sector 1

La categoria specialitatlor Due Pizza va ofera: pui cu gorgonzola, pui curry, pui cu smantana si ciuperci sau pui diavola. Indiferent de locatia in care te afli pentru a savura o masa copioasa foodmenu te ajuta sa alegi mancarea preferata de la toate restaurantele din zona ta. In bucataria acestui restaurant se cunosc foarte bine secretele bucatariei italiene, iar acest fapt iese in evidenta prin calitatea mancarurilor pe care le puteti comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Simplu, rapid si eficient.

Restaurantul Due Pizza din Bucuresti este unul cu specific italian. Varietatea mancarurilor care se regasesc in meniul celor de la Due Pizza poate face fara probleme fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara. Profesionalismul si atentiea indreptata intotdeauna catre doleantele clientilor fac din restaurantul Due Pizza un pereche atunci cand verti sa comandati mancare online.

Nici deserturile acestui restaurant nu sunt de neglijat, la acesta categorie regasindu-se: tiramisu cu cafea sau clatite cu dulceata sau ciocolata.Cea mai buna recomandare a mancarii exceptionale pe care o puteti gasi la restaurantul Due Pizza poate fi chiar o comanda online cu ajutorul foodmenu. Atunci cand nu ai timp sa gatesti dar vrei sa te delectezi cu o mancare preparata in inconfundabilul stil al bucatariei italiene, foodmenu iti sare in ajutor, oferindu-ti ocazia sa comanzi mancare online de la restaurantul Due Pizza cu doar cateva click-uri.

Rafoind meniul acestui restaurant veti regasi produse precum: pizza, paste si salate cu care orice italian s-ar putea madrii. Acasa, la birou sau in vizita la prienteni foodmenu este perecheul tau pentru livrarile la domiciliu. Maestrii bucatari de la acest restaurant vor gatii pentru dumneavoastra cu o pasiune si indeletnicire iesita din comun niste mancaruri care pot trece cu usurinta ca si capodopere culinare.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.5061514
Lng: 26.02811829999996
Restaurantul Due Pizza din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Due Pizza. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.