Comanda mancare online

» Graffiti Urban Food Bucuresti Sector 1


Graffiti Urban Food Bucuresti Sector 1

Graffiti Urban Food

MÂNCARE ITALIANĂ   |   RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 25 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Strada Brasov nr.16, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Graffiti Urban Food Bucuresti Sector 1

A comanda mancare si pizza in Bucuresti este acum mai usor si distractiv ca niciodata datorita portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Indiferent de locatia in cate te afli, foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu.Restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti este unul care reuseste sa imbine armonios inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti cu cel al bucatariei italiene iar datorita priceperii maestrilor bucatari de la acest restaurant din Bucuresti isi fac simtita prezenta si marcaje ale stilurilor culinare internationale si astfel iau nastere o gama vasta si diversificata de mancaruri care vor fi pregatite in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara. Iti poti selecta si comanda mancare cu foodmenu de la restaurantele de top din zona in care te afli, simplu si eficient.

Pentru a va convinge de calitatea si savuarea deosebita a mancarii pe care o veti descoperi la restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti, nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodpadna.Doar cateva click-uri cheama mancare la tine cu mancarea preferata de la restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti. Restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti pune la dispozitia clientilor sai mancaruri exceptionale care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat prin care se doreste ca dumneavoastra sa apelati la acest restaurant din Bucuresti fara nici o ezitare atunci cand va apelati sa apelati la o comanda de mancare online in Bucuresti.

Nu poate fi ignorata nici categoria deserturilor care cu siguranta va va aduce zambetul pe buze prin mancaruri precum: tarte cu mere, sufleu cu ciocolata, clatite si multe alte bunatati pe care le veti descoperi rasfoind meniul celor de la restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti.Printre mancarurile care va asteapta sa le descoperiti in meniul acestui restaurant se regasesc mancaruri precum: omlete pentru micul de jun, supe, salate, meniuri cu carne de porc, pui peste sau vita si multe altele.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4254004
Lng: 26.032483400000046
Restaurantul Graffiti Urban Food din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Graffiti Urban Food. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.