Comanda mancare online

» Inside Bistro Cafe Bucuresti Sector 1


Inside Bistro Cafe Bucuresti Sector 1

Inside Bistro Cafe

MÂNCARE ITALIANĂ   |   RESTAURANT   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Calea 13 Septembrie, nr 115, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Inside Bistro Cafe Bucuresti Sector 1

Printre mancarurile de seama care se lasa descoperite in meniul celor de la acest restaurant din Bucuresti se regasesc: omleta cu sunca si cascaval, piept de pui cu cartofi prajiti, snitel de porc pane, tigaie picanta cu mamaliguta si multe alte bunatati.Indiferent de locatia in care te afli, pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti, poti apela fara nici o ezitare la foodmenu. Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda mancare de la restaurantul Inside Bistro Cafe din Bucuresti, iar Pnada se va asigura ca acestea vor sosi in cel mai scurt timp la tine. La acest restaurant din Bucuresti cerintele si necesitatile dumneavoastra culinare vor avea prioritate pentru ca experienta culinara pe care o veti avea cu ajutorul acestui restaurant sa fie placuta si sa va doriti sa o reexperimentati.

Maestrii bucatari de la restaurantul Inside Bistro Cafe din Bucuresti cunosc foarte bine secretele si traditiile bucatariei italiene si a celei roamanesti, iar dorita pasiunii cu care acestia gatesc va vor oferii o gama variata si diversificata de mancaruri care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat cu ajutorul careia se doreste fidelizarea dumneavoastra ca si client. Simplu, rapid si eficient.Printre paginile meniului celor de la Inside Bistro Cafe din Bucuresti veti descoperi mancaruri exceptionale iar daca vreti sa va convingeti de calitatea si savuarea deosebita a acestora nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare la domiciliu in Bucuresti folosind portalului foodmenu.ro sau aplicatia pentru mobil foodmenu.

Pentru a comanda mancare in Bucuresti rapid si eficient, nu iti ramane decat sa folosesti serviciile foodpada, fiind sigur astfel ca ai facut cea mai buna selectare pentru a savura mancarurile preferate de la restaurantele de top din zona in care te afli.

Orar

Luni 11:00 - 21:00
Marți 11:00 - 21:00
Miercuri 11:00 - 21:00
Joi 11:00 - 21:00
Vineri 11:00 - 21:00
Sâmbătă 11:00 - 21:00
Duminică 11:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4239826
Lng: 26.075595099999987
Restaurantul Inside Bistro Cafe din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Inside Bistro Cafe. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.