Comanda mancare online

» Kung Fu King Bucuresti Sector 1


Kung Fu King Bucuresti Sector 1

Kung Fu King

RESTAURANT   |   CHINEZESC   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 35 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Calea Moșilor 223, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-23:59)
Plata cu card: Tichete de masa SODEXO
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Kung Fu King Bucuresti Sector 1

Cu ajutorul aplicatiei foodmenu poti rasfoii meniul restaurantului Kung Fu King si sa iti alegi mancarea preferata iar mancare va fii in cel mai scurt timp posibil la usa ta urandu-ti pofta buna.Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni poti comanda online mancare chinezeasca cu ajutorul portalului Foodpana.ro care este mereu alaturi de tine si te va ajuta sa comanzi mancare chinezeasca oriunde te-ai afla cu doar cateva click-uri. Traditie, calitate, savoare sunt termenii care au stat la baza infiintarii restuarantului Kung Fu King. Acest restaurant este unul cu specific chinezesc, mancarurile pe care acesta le are de oferit respectand cu sfintenie traditia bucatariei chinezesti cu o vechime de mii de ani.

Maestrii bucatari de la Kung Fu King cunosc secretele acestui stil inconfundabil de mancare chinezeasca. Pentru o comanda online puteti rasfoii paginile meniului unde veti gasi atat mancaruri din carne: peste, pui, porc, vita dar si solutii culinare pentru vegetarieni. Meniul celor de la Kung Fu King este compus dintr-o lista diversificata de mancaruri specifice mancarii chinezeti.

Mancarea chinezeasca este cunoscuta in intreaga lume pentru gustul ei inconfundabil si modul ei de preparare care o recomanda ca fiind una dintre cele mai sanatoare tipuri de mancare.Cea mai buna carte de vizita a restaurantului Kung Fu King sunt tocmai capodoperele culinare care stau si ca marturie a priceperii maestrilor bucatatri.Bucatarii de la acest restaurant va asteapta sa descoperiti gustul si savoarea inconfundabila a traditiei asiaticilor.

Orar

Luni 10:00 - 23:59
Marți 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 23:59
Sâmbătă 10:00 - 23:59
Duminică 10:00 - 23:59

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Kung Fu King din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Kung Fu King. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.