Comanda mancare online

» KungFu Pizza Bucuresti Sector 1


KungFu Pizza Bucuresti Sector 1

KungFu Pizza

FAST FOOD   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   MANCARE TRADITIONALĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 25 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Calea Giulesti nr 61, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre KungFu Pizza Bucuresti Sector 1

Dupa numai cateva click-uri mancare este in drum spre tine cu mancarea preferata de la restaurantul KungFu Pizza. Simplu, rapid si eficient.Fie ca esti la birou, acasa sau in vizita la prieteni foodmenu este un pereche la care poti apela cu incredere pentru orice livrare de mancare la domiciliu. In prepararea mancarii de la restauantul Kung Fu Pizza se vor folosi intotdeauna ingrediente de calitate.

Nici deserturile acestui restaurant nu sunt de neglijat, aici regasindu-se: clatite, papanasi, placinta cu mere sau cu branza si multe altele.Personalul acestui restaurant va avea intotdeauna atentia indreptata catre cerintele si necesitatile culinare ale clientilor, pentru a le oferi o experienta culinara prin care se doreste considerarea restaurantului KungFu Pizza din Bucuresti un pereche atunci cand va apelati la o livrare de mancare la domiciliu.Bucataria traditionala romaneasca si cea a inconfundabilului stil culinar italian se intersecteaza armonios in bucataria restaurantului KungFu Pizza din Bucuresti iar astfel dumneavoastra aveti posibilitatea de a comanda mancare gatita dupa o varietate de retete si care va fi pregatita in orice moment sa satisfaca si cele mai pretențioase gusturi in materie culinara.

Cea mai buna recomandare a mancarurilor exceptionale pe care le veti descoperi rasfoind meniul restaurantului KungFu Pizza o poate face chiar o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Proaspete, selectionate cu atentie, rezultatul fiind mancaruri care cu usurinta pot fi considerate adevarate capodopere culinare. In meniul acestui restaurant veti regasi produse precum: pui cu smantana si ciuperci, sarmale, frigarui, pizza, paste si multe alte mancaruri delicioase care asteapta sa le descoperiti la restaurantul KungFu Pizza.

Cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu a comanda mancare este usor si distractiv.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 10:00 - 22:00
Duminică 10:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul KungFu Pizza din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în KungFu Pizza. Acest FAST FOOD din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.