Comanda mancare online

» Les Ottomans Bucuresti Sector 1


Les Ottomans Bucuresti Sector 1

Les Ottomans

RESTAURANT   |   FAST FOOD   |   MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 60 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 50 min
Adresă: Str. Iancu Capitanu 26, Sector 2, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Les Ottomans Bucuresti Sector 1

Printre specialitatile celor de la Les Ottomans se regasesc: halep isi kebap, fistikli kebap, sacma kebap. Cea mai buna recomandare a mancarii exceptionale pe care o puteti gasi la Les Ottomans poate fi chiar o comanda online cu ajutorul portalului foodmenu.Restaurantul Les Ottomans este unul cu specific turcesc. A comanda mancare a devenit mai usor si distractiv ca niciodata datorita portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu.

Deserturile oferite de acest restaurant nu pot trece neobservate la aceasta categorie regasindu-se kunefe, fistikli kadayf si sufle toate menite sa va indulceasca ziua.Plata se face cash la livrare.Probabil ca cel mai cunoscut preparat al bucatariei turcesti este kebabul, iar cei de la Les Ottomans va ofera posibilitatea sa selectati dinre numeroase retete de kebab in care se foloseste carnea de pui si vita.

Atentia indreptata intotdeauna catre cerintele clientilor este menita sa va ofere o experienta culinara de care cu siguranta veti fi impresionati si veti dori sa o reincercati. Simplu, rapid si eficient. Mancarurile pe care le puteti comanda online cu ajutorul portalului foodmenu, sunt pregatite in orice moment sa faca fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara.

Indiferent de locatia in care esti, dupa doar cateva click-uri mancarea preferata de la restaurantul Les Ottomans este in drum spre tine. Maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine secretele bucatariei turcesti iar datorita indeletnicirii si pasiunii cu care gatesc pentru dumneavoastra puteti beneficia de niste mancaruri care pot trece cu usurinta ca si capodopere culinare. Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni foodmenu este perecheul tau in livrarile la domiciliu.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.442735
Lng: 26.12133700000004
Restaurantul Les Ottomans din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Les Ottomans. Acest RESTAURANT din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.