Comanda mancare online

» Mancare ca Acasa Bucuresti Sector 1


Mancare ca Acasa Bucuresti Sector 1

Mancare ca Acasa

MANCARE TRADITIONALĂ

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 540 min
Adresă: Bulevardul Iuliu Maniu nr 7, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-21:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Mancare ca Acasa Bucuresti Sector 1

Restaurantul Mancare ca Acasa este unul care are la baza specificul inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti, iar maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti, cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar, iar acest fapt se refelecta in savuarea si calitatea deosebita a mancarurilor pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu doar cateva click-uri cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Pentru a va inducl ziua cei de la restaurantul Mancare ca Acasa, va pun la dispozitie deserturi precum: cornulete cu nuca, crema de zahar ars, tiramisu, tor cu fructe si multe alte bunatati.A comanda mancare in Bucuresti este acum simplu si distractiv datorita portalului foodmenu.ro si a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Printre tipurile de mancare pe care le veti descoperi rasfoind meniul acestui restaurant din Bucuresti se regasesc mancaruri precum: ciorba de vacuta, supa crema de ciuperi, ciorba de perisoare, dovlecei umpluti cu carne de pui, musca cu carne de pui si multe altele.

Daca va doriti o mancare gatita ca acasa, puteti apela fara nici o ezitare la acest restaurant din Bucuresti, care va va oferi niste mancaruri exceptionale cu ajutorul carora veti face o calatorie a gustului de neuitat.Cu doar cateva click-uri poti chema mancare la tine cu mancarea preferata de la restaurantul Mancare ca Acasa, iar acesta va sosi in cel mai scurt timp la tine, urandu-ti pofta buna. Foodmenu este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu in Bucuresti.

Probabil ca cea mai buna recomandare a mancarii pe care cei de la restaurantul Mancare ca Acasa din Bucuresti o pun la dispozitia clientilor sai o poate face chiar o comanda de mancare in Bucuresti cu ajutorul foodmenu. Simplu, rapid si eficient.

Orar

Luni 10:00 - 21:00
Marți 10:00 - 21:00
Miercuri 10:00 - 21:00
Joi 10:00 - 21:00
Vineri 10:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 21:00
Duminică 10:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul Mancare ca Acasa din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Mancare ca Acasa. Acest MANCARE TRADITIONALĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.