Comanda mancare online

» Natu Cafe Bucuresti Sector 1


Natu Cafe Bucuresti Sector 1

Natu Cafe

MANCARE TRADITIONALĂ   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 50 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 40 min
Adresă: Strada Biharia, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (09:00-21:00)
Plata cu card: Da
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Natu Cafe Bucuresti Sector 1

Ingredientele folosite in bucataria acestui restaurant din Bucuresti vor fi intotdeauna proaspete, de calitate si alese cu atentie pentru ca dumneavoastra sa fiti placuti impresionati de experienta culinara pe care cei de la Natu Cafe v-o ofera. Restaurantul Natu Cafe din Bucuresti este unul in bucataria caruia se gateste dupa retetele inconfundabilului stil al bucatariei traditionale romanesti iar maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc foarte bine secretele si traditiile acestui stil culinar fapt care se traduce prin niste mancaruri exceptionale care cu usurinta pot fi considerate adevarate capodopere culinare si pe care dumneavoastra le puteti comanda online cu doar cateva click-uri cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Fie ca esti la birou, in vizita la prieteni sau acasa, foodamancare este perecheul tau pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Simplu, rapid si eficient!.

Cu doar cateva click-uri poti comanda mancare de la restaurantul Natu Cafe iar mancare va sosi in cel mai scurt timp la tine cu mancarurile preferate. Comanda mancare online in Bucuresti de la restaurantul Natu Cafe. Prin profesionalismul de care da dovada personalul acestui restaurant si atentia acestora indreptata catre cerintele culinare ale clientilor se doreste ca pentru orice livrare de mancare la domiciliu sa apelati fara nici o ezitare la restaurantul Natu Cafe din Bucuresti.

Mancarurile care va asteapta sa le descoperiti in meniul celor de la restaurantul Natu Cafe din Bucuresti sunt menite sa va poarte intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care cu siguranta veti dori sa o reparcurgeti. A comanda mancare online in Bucuresti este acum simplu, eficient si la indemana tututor. Pentru a va convinge de calitatea si savuarea deosebita a mancarurilor de la acest restaurant nu va ramane decat sa faceti o comanda de mancare online cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a plicatiei pentru mobil foodmenu.

Orar

Luni 09:00 - 21:00
Marți 09:00 - 21:00
Miercuri 09:00 - 21:00
Joi 09:00 - 21:00
Vineri 09:00 - 21:00
Sâmbătă 10:00 - 21:00
Duminică 10:00 - 21:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4914906
Lng: 26.09309350000001
Restaurantul Natu Cafe din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Natu Cafe. Acest MANCARE TRADITIONALĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.