Comanda mancare online

» New York Pizza Bucuresti Sector 1


New York Pizza Bucuresti Sector 1

New York Pizza

FAST FOOD   |   MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: ~
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 45 min
Adresă: Bulevardul Camil Ressu 76, Sector 3, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (11:00-22:00)
Plata cu card: Card (POS) la livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre New York Pizza Bucuresti Sector 1

Fie ca esti acasa, la birou sau in vizita la prieteni acum cu doar cateva click-uri poti comanda mancarea ta preferata iar mancare se va asigura ca aceasta sa ajunga la tine in cel mai scurt timp posibil. Daca iubiti pizza si pastele atunci Italia este o destinatie perfecta dar acum foodmenu poate aduce Italia la voi printr-o comanda online de la restaurantul New York Pizza. Este bine stiut faptul ca pizza si pastele sunt punctul forte al bucatariei italiene iar restaurantul New York Pizza este unul cu specific italienesc dar care se imbina armonios marcajele bucatariei romanesti. Varietatea sortimentelor de pizza pe care acest restaurant le pune la dispozitia dumneavoastra poate face fata si celor mai pretențioase gusturi in materie culinara acestea respectand traditiile bucatariei italienesti lasand sa apara armonios marcaje ale bucatariei romanesti.

Pizza este inventata de italieni dar in functie de regiunea in care aceasta se pregateste capata marcaje ale bucatariei locale iar acest lucru se regaseste cel mai bine in meniul celor de la New York Pizza. Plata se face la livrare. Daca ti s-a facut pofta de o pizza gustoasa si nu stii ce sa alegi atunci New York Pizza vine in ajutorul tau cu ajutorul foodmenu.

Maestrii bucatari de la acest restaurant cunosc secretele prepararii unei mancari in inconfundabilul stil italian iar acest lucru se regaseste in savoarea mancarurilor pe care le puteti comanda online de la New York Pizza.Datorita specificul italienesc al restaurantului New York Pizza si pasiunii cu care maestrii bucatari vor gati pentru dumneavostra puteti comanda o pizza de exceptie direct la domiciliul dumneavoastra cu doar cateva click-uri. Simplu, rapid si eficient, foodmenu este perecheul tau in livrarile la domiciliu.

Orar

Luni 11:00 - 22:00
Marți 11:00 - 22:00
Miercuri 11:00 - 22:00
Joi 11:00 - 22:00
Vineri 11:00 - 22:00
Sâmbătă 11:00 - 22:00
Duminică 11:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat:
Lng:
Restaurantul New York Pizza din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în New York Pizza. Acest FAST FOOD din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.