Comanda mancare online

» Pizzeria Ancutei Bucuresti Sector 1


Pizzeria Ancutei Bucuresti Sector 1

Pizzeria Ancutei

MÂNCARE ITALIANĂ   |   PIZZERIE   |   SALATE

Comenzi telefonice:
Comandă minimă: 30 Lei
Taxă de livrare: 0 Lei
Timp de livrare: 60 min
Adresă: Strada Veseliei, nr. 3-5, București
Rezervări la:
Deschis acum: Nu (10:00-22:00)
Plata cu card: Cash la Livrare
Comenzi online: Da
Rating:
Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5

Despre Pizzeria Ancutei Bucuresti Sector 1

Simplu, rapid si eficient.Printre sortimenetele de pizza pe care cei de la acest restaurant le au de oferit clientilor sai se regasesc: Pizza Capriciosa, pizza cu pui, pizza funghi, pizza margherita, pizza de post si multe altele.Probabil ca cea mai buna recomandare a mancarurilor exceptionale pe care le veti descoperi rasfoind meniul celor de la Pizzeria Ancutei, o poate face chiar o comanda de pizza in Bucuresti cu ajutorul portalului foodmenu.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodmenu. Fie ca esti la birou, in vizita, sau acasa atunci cand vrei sa apelezi la o livrare de pizza la domiciliu in Bucuresti, foodmenu este perecheul la care poti apela fara nici o ezitare.

Acest restaurant din Bucuresti este unul in bucataria caruia se gateste dupa retetele bucatariei italiene, iar datorita faptului ca maestrii bucatari de la acest restaurant din Bucuresti cunosc foarte bine secretele acestui stil culinar, va vor oferi mancaruri exceptionale care in orice moment vor putea face fata oricarui fantesie culinar. In meniul acestui restaurant din Bucuresti veti descoperi o gama diversificata de sortimente de pizza mancaruri dupa retetele bucatariei italiene care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat. Atentia indreptata catre cerintele si necesitatile dumneavoastra culinare este menita sa va ofere o experienta gastronomica placuta prin care se doreste pastrarea fidelitatii dumneavostra ca si client.

A comanda pizza online in Bucuresti nu a fost niciodata mai eficient si distractiv. Cu doar cateva click-uri iti poti selecta si comanda pizza de la Pizzeria Ancutei, iar mancarurile tale preferate vor sosi la tine in cel mai scurt timp posibil.

Orar

Luni 10:00 - 22:00
Marți 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Sâmbătă 10:00 - 22:00
Duminică 10:00 - 22:00

Coordonate GPS
Lat: 44.4084689
Lng: 26.08616600000005
Restaurantul Pizzeria Ancutei din Bucuresti Sector 1 vă așteaptă comenzile. Cu un meniu deosebit și cu o bucate delicoasă vă invităm la o masă în Pizzeria Ancutei. Acest MÂNCARE ITALIANĂ din Bucuresti Sector 1 este prezent cu preparatele și mâncărurile proaspete din produse de calitate superioare.